Als ondernemer wil je alleen de beste horeca apparatuur in jouw bedrijf. Dit kan met de professionele kwaliteitsapparatuur van Woertman. We maken je werk graag zo makkelijk & efficiënt mogelijk. Ons assortiment van horeca apparatuur bestaat uit slagroomautomaten, sinaasappelpersen, blenders, magnetronovens en vaatwassystemen.

Horeca apparatuur

Ben je op zoek naar betrouwbare horeca apparatuur?

Al onze horeca apparatuur is van hoge kwaliteit. In ons ruime assortiment van apparatuur vind je veel verschillende modellen. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing. Daarnaast levert Woertman niet alleen horeca apparatuur, wij hechten ook veel waarde aan een perfecte service achteraf. Zo wordt 95% van alle storingen binnen 24 uur daadwerkelijk verholpen door één van onze ervaren servicemonteurs.

Bekijk alle horeca apparatuur

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over horeca apparatuur? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Horeca apparatuur bekijken in onze showroom in Nieuwegein

Wil je graag onze horeca apparatuur in het echt bekijken? Geen probleem, bij de aanschaf van apparatuur ga je uiteraard niet over één nacht ijs. Wij bieden je de mogelijkheid om eerst zelf ervaring op te doen met horeca apparatuur door bijvoorbeeld een demonstratie of proefplaatsing.

Demonstratie

Wil je eerst graag zien hoe een machine werkt? Dat kan. Wij geven, als je dit wilt, met alle plezier een demonstratie van apparatuur in je eigen zaak. Of je komt naar ons hoofdkantoor in Nieuwegein: hier kun je in onze demokeuken de apparatuur in werking zien die je op het oog hebt.

Proefplaatsing

Wil je eerst ervaren hoe een machine tot zijn recht komt in je eigen zaak, dus een machine uitproberen? Ook dat is mogelijk. Wij plaatsen dan voor een bepaalde periode een machine en zo kun je in je eigen omgeving bekijken of deze apparatuur iets voor je is.

Horeca apparatuur leasen

Is de investering in nieuwe horeca apparatuur te groot voor jou als ondernemer? Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van nieuwe apparatuur een flinke stap is. Daarom bieden wij ook diverse mogelijkheden aan om nieuwe horeca apparatuur te leasen, maar ook andere vormen van financiering.

Waarom horeca apparatuur aanschaffen bij Woertman?

Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca apparatuur. Inmiddels zijn wij meer dan 45 jaar actief op de Nederlandse markt. En we hebben een eigen landelijk dekkende servicedienst. Binnen ons ervaren team ligt de focus op een goed en passend advies vooraf én een perfecte service achteraf. Door het bieden van een snelle en betrouwbare service heb je als ondernemer geen omkijken meer naar je horeca apparatuur. Want als er al iets mis is met de horeca apparatuur dan zorgen wij ervoor dat de storing snel en vakkundig wordt verholpen.

Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches zijn wij als geen ander bedrijf in staat om onze klanten een goed advies te geven: het draait om maatwerk. Ook kun je vertrouwen op een perfecte service op het gebied van:

Woertman-personeel-40-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte