AGF

In winkelcentrum Hoog Ambacht, gelegen in Hendrik Ido Ambacht, vind je diverse groentes, fruit, salades en smoothies in een verzorgde winkel. AGF Hoog Ambacht is een groentezaak waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

“Om verse sappen en smoothies aan te kunnen bieden, zijn een betrouwbare Zummo sinaasappelpers en krachtige Vitamix blender onmisbaar.”
AGF

Betrouwbaar en goede service

Eind 2016 openden vader en zoon Yücel hun groentewinkel AGF Hoog Ambacht. Dit is hun 2e groentewinkel naast AGF Vlietplein in Ridderkerk. Zoon Hamza vertelt: ‘Mijn vader is een zeer ervaren groenteman en inkoper en werkt nu al ruim 25 jaar in deze branche. Elke dag heeft hij voor opening al een paar uur achter de rug voor zijn dagelijkse bezoek aan de veiling van de Spaanse Polder waar hij alles vers inkoopt voor beide winkels. Alle vers gesneden groentes, salades, sappen en rauwkost worden elke dag zelfgemaakt, zonder conserveringsmiddelen. Om deze verse sappen en smoothies aan te kunnen bieden, zijn een betrouwbare sinaasappelpers en blender onmisbaar. In onze zoektocht naar goede apparatuur kwamen we in contact met Woertman Nederland. Vanaf het allereerste moment dacht onze adviseur met ons mee over hoe je de apparatuur het beste kunt gebruiken. We kregen een eerlijk en oplossingsgericht advies. Kenmerkend voor Woertman Nederland is de betrouwbaarheid, snelle levering en de persoonlijke aandacht’.

Gebruiksvriendelijke en solide apparatuur

In beide groentewinkels staan meerdere soorten apparaten van Woertman Nederland die probleemloos werken. Om een maximale versuitstraling te creëren staat de Zummo Z40 sinaasappelpers centraal in de zaak opgesteld. Klanten kunnen eenvoudig zelf een fles vullen en thuis genieten van vers geperst sap met een perfecte smaak. Een andere belangrijke eigenschap is dat de pers makkelijk te reinigen is. Ook de Vitamix blender staat altijd klaar voor gebruik bij de toonbank met vers fruit. Klanten kunnen ter plekke zelf de samenstelling bepalen voor een heerlijke smoothie. Hamza geeft aan: ‘We kunnen echt niet meer zonder deze blender, hij is ongelooflijk krachtig en heeft een enorm sterke motor. En het belangrijkste: de Vitamix blender geeft een heerlijk en homegeen eindproduct’. De nieuwste aanwinst van Hamza is een Zummo sapcentrifuge. Hiermee worden heerlijke, gladde groente- en fruitsappen met een hoog rendement gemaakt. Dit als mooie aanvulling op het vers geperste sinaasappelsap en de vers gemaakte smoothies. ‘Mijn klanten kunnen nu van vrijwel alle soorten fruit een vers bereide sap of smoothie krijgen’.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141