Als horeca ondernemer wil je dat jouw gasten genieten van vers geperste jus met een heerlijke, pure smaak. Met de professionele jus persen voor de horeca van Woertman gun je jezelf en jouw gasten topkwaliteit van onze Zummo jus persen.

Citruspers horeca

Ben je op zoek naar een horeca citruspers?

De horeca citruspersen uit ons assortiment zijn van het bekende merk Zummo. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen jus persen. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing.

De jus persen zijn leverbaar in verschillende modellen waarbij de verschillen zitten in de capaciteit, kleur, voorraadmand en de bediening. Het brede assortiment maakt het voor iedere horeca ondernemer mogelijk om snel heerlijke verse jus te persen.

Bekijk onze citruspersen

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over sinaasappelpersen? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van Zummo citruspersen

De Zummo horeca citruspersen worden gefabriceerd in Valencia (Spanje) en hebben een innovatief en uniek persprincipe. Dit maakt deze volautomatische horeca citruspersen zeer betrouwbaar en ze geven perfect smakende vers geperste sap. Onze horeca citruspersen kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Uitstekende smaak door verticaal perssysteem (EVS Advanced)
  • Blikvanger door modern design
  • Eenvoudige reiniging van onderdelen
  • Hoog rendement
  • Te gebruiken met verschillende citrusvruchten: model Z06, Z14 en Z40
  • Elektronische bediening met display

Waarom een horeca citruspers aanschaffen bij Woertman?

Je neemt je medewerkers flink wat werk uit handen met een professionele horeca citruspers. De horeca citruspersen hebben een elektronische bediening met display. Hiermee kan je medewerker heel eenvoudig het aantal te persen vruchten selecteren en krijg je altijd dezelfde hoeveelheid sap. En dan je gasten: je kunt hen laten genieten van heerlijk sinaasappelsap, 100% vrij van de bittere schilsmaak.

Wil je kosten besparen op langere termijn? Dan is een horeca citruspers van Zummo de perfecte oplossing. De bediening en de reiniging is heel eenvoudig.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte