Restaurant

Het Munsterhof aan het prachtige Munsterplein is een begrip in het oude centrum van Roermond. Een zaak die, net als het Munsterplein, gewoon bij Roermond hoort. Al bijna 20 jaar runt de familie Middel dit restaurant met hart en ziel.

“Ik wil uitsluitend werken met betrouwbare kwaliteitsapparatuur waarvan je op aankunt. Dat zorgt voor tijdswinst, omzetverhoging en rust!”

Meedenken en uitstekende service

Op een zonnige middag treffen we eigenaresse Wil Middel in het restaurant. Het is druk: het personeel loopt af en aan met eten en drinken. Ook een aangeklede koffie met een schaaltje verse slagroom staat klaar om weggebracht te worden. Wil vertelt enthousiast: ‘Dat schaaltje slagroom is gewild én bekend. We serveren alleen de beste slagroom natuurlijk: stevig en smaakvol’. Het Munsterhof heeft alle apparatuur van Woertman Nederland in huis. ‘Mijn contact met Paul Geene, adviseur bij Woertman Nederland, is ooit begonnen met de aanschaf van een Sanomat slagroomautomaat. Wat mij enorm aanspreekt is dat we altijd samen naar oplossingen zoeken. Paul denkt echt met mij mee, hij is open en eerlijk. Ik kan wel zeggen dat we met elkaar kunnen lezen en schrijven. Belangrijk is ook de service en het onderhoud aan alle apparatuur. Ik ben dan ook heel tevreden over Richard Korthout, servicemonteur bij Woertman Nederland. Hij lost een probleem altijd op, linksom of rechtsom. Kenmerkend voor Woertman Nederland is in mijn ogen het aanbod van betrouwbare, gebruiksvriendelijke apparatuur en een uitstekende service.’

Betrouwbare apparatuur

Bij Restaurant het Munsterhof wil men uitsluitend werken met betrouwbare kwaliteitsapparatuur waarvan je op aankunt. ‘Want’, aldus Wil Middel, ‘ betrouwbare apparatuur zorgt voor tijdswinst, omzetverhoging en rust!’ Zo kan slagroom op vele manieren worden bereid, maar voor stevige en smaakvolle slagroom is een Sanomat slagroomautomaat de beste optie. Tegelijkertijd zorgt de Sanomat slagroomautomaat voor een zeer hoge opslag, zodat het rendement ook optimaal is. Bij restaurant Het Munsterhof wordt gewerkt met een Sanomat Euro-Cream 2 liter met portionering. Men heeft voor dit compacte model gekozen vanwege het feit dat men weinig vrije ruimte achter de bar beschikbaar had. De gekoelde kop zorgt altijd, zelfs op de heetste dagen, voor verse slagroom zonder verlies. De portionering maakt het bovendien mogelijk om porties van constante grootte te tappen, zodat enerzijds het slagroomverbruik in de hand te houden is en anderzijds om er voor te zorgen dat elk product keer op keer de juiste hoeveelheid slagroom krijgt. De Sanomat slagroomapparaat staat zo aan de basis van het gewilde én bekende schaaltje slagroom van Het Munsterhof.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141