Woertman Nederland

Woertman Nederland is een familiebedrijf dat in 1975 is begonnen met de verkoop van en service aan Sanomat slagroomautomaten. In de afgelopen jaren hebben wij ons assortiment verder uitgebreid naar in totaal vijf kwaliteitsproducten. Naast de verkoop van deze apparatuur doen wij ook zelf het onderhoud en de service. Je kunt rekenen op ons ervaren en betrokken team van 28 medewerkers.

Kernwaarden

Waar staan we voor? Hoe werken we? Waar geloven we in? Hiervoor hebben we vijf kernwaarden geformuleerd. Zij vormen de kern van onze bedrijfscultuur en houden ons scherp en alert. Ze zijn een belofte: zo gaan we met elkaar om. Intern én ook extern, met onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties.

Deskundig

Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide mensen met gespecialiseerde kennis. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het succesvol starten en runnen van bijvoorbeeld een restaurant, bar, lunchroom, bakkerij, speciaalzaak of supermarkt.

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht vertaalt zich in het hebben van één aanspreekpunt. Dat betekent contact met een eigen adviseur en servicemonteur. Zij weten als geen ander wat er bij jou speelt en kunnen oplossingen aandragen bij vragen of problemen. Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met onze medewerkers op kantoor.

Betrouwbaar

Onze medewerkers zijn helder in hun communicatie, geven een eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. De wensen van onze klanten staan altijd centraal: we denken met je mee en geven een duidelijk advies, passend bij jouw budget en onderneming.

Kwaliteit

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige apparatuur die bedrijfszeker is en lang mee gaat. Zo kun je als ondernemer altijd rekenen op een aanbod van apparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard en gebruiksvriendelijkheid.

Snel

Ook snelheid is kenmerkend voor onze werkwijze. Denk hierbij aan snel offreren, leveren, repareren en jou te woord staan. Uiteraard zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan kwaliteit en zorgvuldigheid.

Bakkerij

Patisserie Rémy

Middenin Blaricum in een sfeervol pand zit patisserie Rémy. Eenmaal binnen zie je pure kunstwerkjes. Het is dan ook hét adres voor echte liefhebbers van luxe taarten, truffels, zoete en zoute koekjes, hartige gerechten, soepen en salades. Topkwaliteit is waar Rémy om bekend staat, dat geldt ook voor de apparatuur waarmee in eigen keuken op ambachtelijke wijze alle heerlijkheden worden bereid.

Lees deze klantervaring

Apparatuur leasen

Is gelijk tot koop overgaan nu lastig voor je? Dan bieden wij ook verschillende financieringsopties. Zoals bijvoorbeeld financial lease of operational lease.

Onze mogelijkheden

Woertman-personeel-40-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En wat het beste in jouw situatie past? Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte

 

Ervaar het eerst zelf

Wil je eerst graag zien hoe een machine werkt? Dat kan. Wij geven, als je dit wilt, met alle plezier een demonstratie van apparatuur in je eigen zaak. Of je komt naar ons hoofdkantoor in Nieuwegein: hier kun je in onze demokeuken de apparatuur in werking zien die je op het oog hebt.

Een demo aanvragen

 

 

 

Al sinds 1975 actief

Je kunt rekenen op onze ervaren servicemonteurs.

Onze service

 

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141