Michel van Gaalen

Michel van Gaalen

Hallo, ik ben Michel van Gaalen en ik stel me graag aan je voor. Mijn passie ligt al jaren in de horeca, waar ik geniet van het creëren van een geweldige ervaring voor gasten. Ik heb veel ervaring op het gebied van routingen en dat helpt mij bij het optimaliseren van processen en het efficiënt organiseren van taken. Daarnaast ben ik een fanatieke gastheer en vind ik het leuk om anderen te helpen en te zorgen dat iedereen zich welkom voelt.

Naast mijn affiniteit met horeca, denk ik ook graag met je mee in automatisering. Ik geloof dat technologie kan helpen om dingen gemakkelijker en efficiënter te maken. Mijn technische kennis stelt me in staat om snel te schakelen en problemen op te lossen.

Kortom, ik ben enthousiast over horeca, routingen, goed gastheerschap én het vinden van slimme oplossingen als het gaat om automatisering en efficiëntie. Graag werk ik met jou samen om geweldige ervaringen te creëren!

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn hobby’s. Ik ben lid van een bowlingteam – gesponsord door Woertman – en heb er veel plezier in om wekelijks een balletje te gooien. Daarnaast ben ik een fanatieke wielrenner en ik geniet graag van heerlijke diners in fijne restaurants.

Mijn passie voor speciaal bier is iets wat me echt kenmerkt. Het ontdekken van nieuwe smaken en brouwsels brengt me altijd veel plezier. Als troste vader van twee prachtige kinderen en een lieve bonusdochter, is familie voor mij het allerbelangrijkste.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141