Café

Mick O’Connels is een Irish pub, gevestigd aan de Jansdam in hartje Utrecht. Een gezellig café met een goede barkaart en allerlei soorten speciaalbieren. Het is ook een prima plek om sport te kijken, in de weekenden trekt deze pub veel voetbalkijkers. En daar hoort zeker een biertje bij, uit een brandschoon glas.

“Een groot voordeel van de Winterhalter glazenwasmachine is dat je met één druk op de knop het programma met de juiste wasdruk kunt kiezen. Zo voorkom je gebroken glaswerk.”

Duidelijk advies en snel schakelen

‘Ik was op zoek naar een 2e vaatwasser voor in onze pub, maar niet zomaar een exemplaar. Reden hiervoor was de logische wens om het glaswerk te kunnen scheiden van het overige vaatwerk voor een echt schoon resultaat’, vertelt Andrew Sharrott, manager van dit café. De aanschaf van een Winterhalter vaatwasser bleek het antwoord op zijn vraag. ‘Deze vaatwasser is compleet, betrouwbaar en duurzaam en bleek de juiste aankoop na een duidelijk advies van Jeroen Zeelenberg, adviseur bij Woertman Nederland. Het gehele traject – van idee tot realisatie – verliep snel en dat vond ik prettig. De korte lijnen, het meedenken, het snelle schakelen én uitleveren kenmerken voor mij het contact met Woertman Nederland. En ook belangrijk: ik kan altijd rekenen op vakkundige service en onderhoud aan alle apparatuur.’

Zeer intensief gebruik geen enkel probleem

In café Mick O’Connels wordt zeer veel glaswerk achter de bar gebruikt en dankzij de compacte hoogte kon er een Winterhalter glazenwasmachine worden geplaatst die speciaal ingezet kan worden voor het wassen van de glazen. Hierdoor is men verzekerd van een perfect wasresultaat: de glazenwasmachine kan zodanig ingesteld worden zodat een maximaal resultaat wordt bereikt bij het wassen van glaswerk. Een ander groot voordeel van de Winterhalter glazenspoelmachine dat Andrew Sharrott noemt is: ‘We zijn heel blij met de bediening. Het touchscreen is heel erg duidelijk en vooral de kleuren van de bediening zijn makkelijk uit te lezen. Achter onze bar is het toch wat donker, dus de kleuren, rood (opwarmen) groen (klaar voor gebruik) en blauw (aan het wassen) zijn voor ons super handig, en dus kun je snel werken.’ De Winterhalter vaatwasmachines zijn voorzien van een instelbare wasdruk. Dit biedt met name voor glazenwasmachines het voordeel dat met één druk op de knop het programma met de juiste wasdruk is te kiezen, zodat de glazen met de juiste druk worden gewassen en gebroken glaswerk in de glazenspoelmachine wordt voorkomen.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141