Ben je op zoek naar een professionele en makkelijk te bedienen sinaasappelpers? Dan zijn de professionele sinaasappelpersen van Zummo zeer geschikt. Met deze sinaasappelpers laat je jouw gasten genieten van vers geperst sinaasappelsap met een heerlijke, pure smaak.

Professionele sinaasappelpers

Ben je op zoek naar een professionele sinaasappelpers?

Ons assortiment professionele sinaasappelpersen bestaat uit de hoogwaardige producten van het bekende merk Zummo. Wij hebben een breed assortiment en een passende oplossing voor elke ondernemer die op zoek is naar een sinaasappelpers.

De verschillende modellen professionele sinaasappelpersen verschillen in de capaciteit, kleur, voorraadmand en bediening. Hierdoor maken wij het voor ieder bedrijf mogelijk om snel en gemakkelijk verse sinaasappelsap te persen.

Bekijk onze professionele sinaasappelpersen

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over sinaasappelpersen? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van de professionele Zummo sinaasappelpersen

De professionele Zummo sinaasappelpersen hebben een uniek en innovatief pers mechanisme. Dit maakt deze volautomatische sinaasappelpersen zeer betrouwbaar en uitermate geschikt voor gebruik in de horeca en retail. Onze professionele sinaasappelpersen maken grote hoeveelheden verse sap zonder dat je daar veel werkt aan hebt, en dat voor een zeer scherpe prijs.

  • Uitstekende smaak door verticaal perssysteem (EVS Advanced)
  • Elektronische bediening met display
  • Blikvanger door modern design
  • Hoog rendement
  • Eenvoudige reiniging van onderdelen
  • Te gebruiken met verschillende citrusvruchten: model Z06, Z14 en Z40.

Waarom een professionele sinaasappelpers aanschaffen bij Woertman?

Gezond en vers eten is steeds belangrijker en zorgt voor een toenemende vraag in verse sappen zoals vers geperste jus d’orange. Met de professionele sinaasappelpersen van Woertman maak je in een handomdraai lekkere, vers geperste sinaasappelsap.

Wil jij de kwaliteit van jouw producten verder ontwikkelen? Dan zijn de hoogwaardige sinaasappelpersen van Zummo de perfecte oplossing. Door alle bovengenoemde kenmerken verdien je niet alleen de aanschafprijs snel terug, je kunt ook jouw gasten ieder moment van de dag laten genieten van vers geperst sinaasappelsap met een heerlijke, pure smaak.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte