Als horeca ondernemer wil je een betrouwbare glazenspoelmachine die een perfect wasresultaat levert en je glaswerk niet beschadigd. Dit kan allemaal met de glazenspoelmachines voor de horeca van Woertman. Gun jezelf gemak en maak je werk eenvoudig met onze Winterhalter vaatwassers.

Glazenspoelmachine

Ben je op zoek naar een glazenspoelmachine?

De glazenspoelmachines uit ons assortiment zijn van het bekende merk Winterhalter. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen glazenspoelmachines. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing. Doordat Woertman niet alleen glazenspoelmachines levert, maar ook allerlei reinigings- en naglansmiddelen, wordt in korte tijd een perfect wasresultaat bereikt.

Bekijk onze glazenspoelmachines

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over vaatwassers? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

 

Kenmerken van Winterhalter glazenspoelmachines

De kwaliteit van de Winterhalter glazenspoelmachines vindt zijn oorsprong in het gebruik van duurzame, betrouwbare materialen en het doordachte ontwerp. Uit de praktijk blijkt dan ook dat deze glazenspoelmachines een grote mate aan bedrijfszekerheid bieden en een lange levensduur kennen. Onze glazenspoelmachines kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Schitterend wasresultaat, zowel optisch als hygiënisch
  • Eenvoudige bediening met touchscreen
  • Energiebesparing door circulatielucht-warmtewisselaar
  • Zeer snelle verwarmings- en programmatijden
  • Variabele waskracht met Variopower
  • Lage exploitatiekosten

Download de Winterhalter glazenspoelmachine brochure

Waarom een glazenspoelmachine aanschaffen bij Woertman?

Je neemt je spoelkeukenpersoneel flink wat werk uit handen met een professionele glazenspoelmachine. De glazenspoelmachine heeft een eenvoudige bediening met touchscreen. Hiermee kan je medewerker heel eenvoudig de vervuilingsgraad aanpassen door het passende programma te selecteren. Deze machine is een betrouwbare partner achter de schermen.

Wil je kosten besparen op langere termijn? Dan is een glazenspoelmachine van Winterhalter de perfecte oplossing. Wassen met deze machine betekent efficiënt wassen: door een laag waterverbruik, optimaal gebruik van energie, spaarzaam gedoseerde reinigingsmiddelen en digitale services. En hierdoor beperk je je bedrijfskosten tot een minimum.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141