Out-of-home

Tankstation Esso Kreijne, gevestigd aan de Bunschoterstraat in Hoogland vlakbij Amersfoort, is een fullservice station. Een formule die op deze plek heel goed werkt. De klant verrassen met verse producten zoals sappen, smoothies en broodjes is het uitgangspunt van ondernemer Rosan Kreijne en haar team.

“Voor mij is het belangrijk om te werken met goede, betrouwbare leveranciers. Dat biedt Woertman ook. Het persoonlijke contact, flexibiliteit en de hands-on mentaliteit typeren onze samenwerking.”

De klant verrassen met verse producten

Begin 2016 heeft dit tankstation een metamorfose ondergaan. Hier is een hele periode van grondige voorbereiding aan vooraf gegaan. “De klant verrassen met kwaliteit, dat staat iedere dag centraal”, vertelt Rosan enthousiast. “Voor de nieuwe invulling van deze locatie heb ik veel tankstations door het hele land bezocht. Om inspiratie op te doen en te ontdekken wat wel en niet werkt. Zo kwam ik ook in contact met Petra die een succesvolle Bakery runde in een Shell tankstation in Arnhem. Zij was een echte sparringpartner en noemde o.a. het belang van werken met goede en betrouwbare leveranciers. Via haar kwam ik dan ook bij Woertman Nederland terecht. Wat ik heel fijn vond was de mogelijkheid om diverse apparatuur op je gemak te bekijken en te testen in Nieuwegein. De focus lag niet op het verkopen, ik werd echt geholpen bij het aankopen. Het persoonlijke contact, flexibiliteit en de hands-on mentaliteit typeren voor mij de samenwerking met Woertman Nederland. De zondag voordat we officieel openden kwam mijn adviseur Jeroen langs om alles te installeren zodat wij op maandag onbezorgd konden draaien, heel waardevol.”

Vertrouwen op kwaliteitsapparatuur

De Zummo Z14 sinaasappelpers voldoet volledig aan de wensen van Rosan en haar collega’s. Na 2 jaar staat de teller inmiddels op ruim 65.000 geperste sinaasappels. “Feit is dat je niet zonder praktische kwaliteitsapparatuur kunt”, aldus Rosan. “De Zummo is zeer betrouwbaar en snel. Dat is vooral van belang op piekmomenten, het levert tijdswinst op. Het vers geperste sap is puur, lekker en zonder bittere schilsmaak. Daarnaast is deze sinaasappelpers heel gebruiksvriendelijk en dat is erg prettig voor het personeel: wie er ook mee werkt, je hebt altijd dezelfde kwaliteit en hoeveelheid.”

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141