Hotel

Pal naast de A12 in een mooie, groene omgeving ligt Van der Valk Veenendaal. Een aantrekkelijke locatie voor zowel zakelijke als vrije tijds gasten. In het sfeervolle restaurant kan men genieten van een zeer uitgebreide à-la-carte kaart, met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten.

“De Sanomat slagroomautomaat is heel betrouwbaar. Hij kan de grote (piek)vraag gemakkelijk aan dankzij de hoge snelheid en dat neemt ons een hoop werk uit handen.”

Korte lijnen en goede service

‘We zijn hier in 2014 van start gegaan’, vertelt chef-kok Jeroen Oostrom. ‘Hiervoor werkte ik bij hotel Van der Valk in Breukelen. Het opbouwen van deze locatie in Veenendaal was een mooie ervaring. De invulling van het keuken gedeelte lag namelijk volledig bij mij. Vanuit locatie Breukelen was ik gewend om met een Sanomat slagroommachine te werken en daar was (en ben) ik altijd heel tevreden over. Dus ook hier wilde ik uiteraard dezelfde slagroommachine hebben en dat was de reden dat ik weer contact opnam met Jeroen Zeelenberg, adviseur bij Woertman Nederland. In een mum van tijd was het geregeld. Korte lijnen, snel schakelen en een goede service typeren Woertman.’

Betrouwbare kwaliteitsapparatuur en hoog rendement

Bij hotel Van der Valk worden hoge eisen gesteld aan capaciteit, snelheid en kwaliteit. ‘De Sanomat slagroomautomaat is daarvoor heel geschikt’, aldus Jeroen. ‘Hij kan de grote (piek)vraag gemakkelijk aan, dankzij de hoge snelheid, en dat neemt ons een hoop werk uit handen wat heel fijn is. Klanten kunnen altijd rekenen op een stevige en smaakvolle portie slagroom. Daarnaast zijn de slagroomapparaten  van Sanomat gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen.’ Een ander belangrijk punt van de Sanomat slagroomautomaat is het hoge rendement.
De slagroommachine van Sanomat zorgt voor een maximaal volume, zodat de benodigde hoeveelheid vloeibare slagroom minimaal is mét behoud van kwaliteit en stevigheid.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141