Paul Geene

Paul Geene

Hallo, ik ben Paul Geene en ik werk al bijna 20 jaar met veel plezier bij Woertman Nederland.

Mijn reis begon in de keuken, waar ik mijn carrière begon als kok in een restaurant en mijn vaardigheden verder ontwikkelde met diploma’s. Ook heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij diverse cateraars en La Place. En ik heb zelfs nog een korte uitstap gemaakt in de fotovakhandel.

Sinds mijn start bij Woertman Nederland heb ik mijn hart verpand aan het leveren van uitstekende oplossingen aan onze klanten. Het leukste aan mijn werk vind ik het opbouwen van sterke relaties met onze klanten: ik ga altijd voor de lange termijn relatie. Bij Woertman begrijpen we dat een goede keuze maken niet alleen gaat om het selecteren van de juiste machine, maar ook om het creëren van een werkomgeving die efficiënt, aangenaam en duurzaam is. Daarom nemen we echt de tijd om eerst al je wensen te inventariseren en samen te bekijken wat het beste bij jouw vraagstuk past.

Ik geloof sterk in de kracht van de juiste oplossing. Het kiezen van de beste machine kan niet alleen arbeid besparen, maar maakt ook het werken voor jou en je medewerkers een stuk makkelijker & leuker. Want machines kunnen dan misschien niet glimlachen, de mensen die ermee werken wel!

In mijn vrije tijd zet ik mij met veel plezier in voor een ander. Zo ben ik actief als bestuurslid in het Oranje comité, kermis comité en de Stichting Sinterklaas. De mooie traditie van Carnaval draag ik een heel warm hart toe en hou ik zeker graag in stand. In 2019-2020 heb ik ook als Prins Carnaval de scepter mogen zwaaien. Een geweldige ervaring. Ook ben ik graag samen met mijn vrouw en ik ben een trotse vader van 2 zonen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141