Ananassnijder professioneel

De slim ontworpen ananassnijder van Zummo schilt en snijdt de ananas voor de ogen van je klanten. De Zummo Isla ananassnijder is flexibel en kan makkelijk overweg met ananassen van verschillende groottes.

Na het invoeren van de ananas worden de kern en de schil verwijderd. Daarna wordt rest van de verse ananas gesneden in plakken, sticks of stukjes. Net wat je klant wilt. Dit komt in een bakje dat afsluitbaar is met een deksel. En de superverse ananas gaat gelijk mee!

Ananassnijder
zummo Ananassnijder

Vrijblijvende offerte

 

Binnen 1 werkdag een reactie

Eigenschappen

  • Snijdt plakken, sticks of stukjes ananas
  • Makkelijk te bedienen
  • Genereert traffic
  • Vergroot het assortiment
  • Eenvoudig te reinigen

Zummo Isla ananassnijder

De ananassnijder van Zummo is flexibel en kan makkelijk overweg met ananassen van verschillende groottes. Het ontwerp van de ananasmachine is aantrekkelijk, springt in het oog en zorgt voor meer traffic. Ook is vers gesneden ananas gezond en een goede toevoeging aan het productassortiment van supermarkten, verswinkels, marktkramen en winkels op een high traffic locatie.

Woertman-personeel-41-HR

Maatwerk advies

Op zoek naar een ananassnijder voor professioneel gebruik? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte Persoonlijk advies

Specificaties van de Zummo ananassnijder

Model / uitvoering Afmetingen (mm) Spanning (V) Aansluitwaarde (W) Diameter vrucht (mm) Snelheid (vruchten/minuut) Capaciteit toevoer (stuks) Capaciteit afval (stuks) Capaciteit dispencer (liter)
B D H
Isla 800 800 1710 230 1600 5-10 4 1 25

Waarom een ananassnijder aanschaffen bij Woertman?

Wij hebben één missie: ondernemers ontzorgen in hun bedrijfsvoering. Daarom levert Woertman al ruim 45 jaar professionele horeca- en bakkerij apparatuur door heel Nederland. Met een eigen landelijk dekkende servicedienst geven wij optimale service en nazorg! Bij de aanschaf van een ananassnijder ben je bij ons dus verzekerd van:

  • 24/7 klantenservice
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Bekijk de ananassnijder in gebruik

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141