Als ondernemer wil je alleen de beste horeca apparatuur in jouw keuken. Dit kan met de professionele kwaliteitsapparatuur van Woertman. We maken je werk graag zo makkelijk & efficiënt mogelijk. Ons assortiment van horecakeuken apparatuur bestaat uit slagroomautomaten, sinaasappelpersen, blenders, magnetronovens en vaatwassystemen.

Horeca keukenapparatuur

Ben je op zoek naar betrouwbare horeca keukenapparatuur?

Wij zijn je leverancier van hoogwaardige keukenapparatuur voor jouw horeca zaak. In ons ruime assortiment van apparatuur vind je veel verschillende modellen. Voor elke keuken hebben wij dus een passende oplossing. Daarnaast levert Woertman niet alleen horeca apparatuur voor de keuken, wij hechten ook veel waarde aan een perfecte service na de plaatsing. Zo verhelpen wij 95% van alle storingen binnen 24 uur dankzij onze ervaren servicemonteurs.

Bekijk alle horeca keukenapparatuur

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over horeca keukenapparatuur? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Horeca keukenapparatuur bekijken in onze showroom in Nieuwegein

Wil je graag onze horeca keukenapparatuur in het echt bekijken? Geen probleem, bij de aanschaf van apparatuur ga je uiteraard niet over één nacht ijs. Wij bieden je de mogelijkheid om eerst zelf ervaring op te doen met horeca apparatuur door bijvoorbeeld een demonstratie of proefplaatsing.

Demonstratie

Wil je eerst graag zien hoe een machine werkt? Dat kan. Wij geven, als je dit wilt, met alle plezier een demonstratie van apparatuur in je eigen zaak. Of je komt naar ons hoofdkantoor in Nieuwegein: hier kun je in onze demokeuken de apparatuur in werking zien die je op het oog hebt.

Proefplaatsing

Wil je eerst ervaren hoe een machine tot zijn recht komt in je eigen zaak, dus een machine uitproberen? Ook dat is mogelijk. Wij plaatsen dan voor een bepaalde periode een machine en zo kun je in je eigen omgeving bekijken of deze apparatuur iets voor je is.

Waarom horeca keukenapparatuur aanschaffen bij Woertman?

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca keukenapparatuur. Inmiddels zijn wij meer dan 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Ook hebben we een eigen landelijk dekkende servicedienst. Binnen ons ervaren team ligt de focus op een goed en passend advies vooraf én een perfecte service achteraf. Door het bieden van een snelle en betrouwbare service heb je als horeca ondernemer geen omkijken meer naar je apparatuur. Want als er toch iets mis is met de apparatuur in je keuken dan zorgen wij ervoor dat de storing vakkundig en snel wordt verholpen.

Door onze jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij als geen ander in staat om onze klanten een goed advies te geven: het draait om maatwerk. Bij ons kun je vertrouwen op een perfecte service op het gebied van:

Woertman-personeel-40-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte