Branches

Geen enkel bedrijf is hetzelfde

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen en ideeën met betrekking tot de (eind)producten en apparatuur in zijn zaak. Maar er zijn zeker ook overeenkomsten: iedereen streeft naar de beste apparatuur om mee te werken om zo je klanten of gasten optimaal te kunnen bedienen.

AGFBakkerijCaféCafetariaHotelIJssalonLunchroomOut-of-HomeRestaurantSlagerijSport en wellnessSupermarkt

Vind je producten met onze productkiezer!

Productkiezer

In welke branche je ook actief bent: de kwaliteit en presentatie van je producten zijn zeer belangrijk. Ook energiezuinig en snel werken spelen een belangrijke rol. De basis hiervoor ligt in de aanschaf van de beste apparatuur om in de dagelijkse praktijk mee te werken. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgebouwd over diverse branches en weten we wat er speelt.

Ervaringen van onze klanten

De mening van onze klanten is heel belangrijk, daarop baseren wij onze dienstverlening en service. Wat anderen over ons zeggen, telt. Hier vind je een aantal klantervaringen uit diverse branches. Ontdek welke kwaliteitsapparatuur deze ondernemers in hun zaak hebben staan en hoe zij onze dienstverlening ervaren.

AGF Hoog Ambacht

Hendrik Ido Ambacht

In winkelcentrum Hoog Ambacht, gelegen in Hendrik Ido Ambacht, vind je diverse groentes, fruit, salades en smoothies in een verzorgde winkel. AGF Hoog Ambacht is een groentezaak waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Lees deze klantervaring

Bakkerij

Patisserie Rémy

Blaricum

Middenin Blaricum in een sfeervol pand zit patisserie Rémy. Eenmaal binnen zie je pure kunstwerkjes. Het is dan ook hét adres voor echte liefhebbers van luxe taarten, truffels, zoete en zoute koekjes, hartige gerechten, soepen en salades. Topkwaliteit is waar Rémy om bekend staat, dat geldt ook voor de apparatuur waarmee in eigen keuken op ambachtelijke wijze alle heerlijkheden worden bereid.

Lees deze klantervaring

Complete oplossing

Ben je op zoek naar één of meerdere van onze producten?
Wij hebben vaatwassers, slagroomapparaten, sinaasappelpersen, blenders en magnetronovens.

Vrijblijvende offerte Onze producten

Café Mick O'Connels

Utrecht

Mick O’Connels is een Irish pub, gevestigd aan de Jansdam in hartje Utrecht. Een gezellig café met een goede barkaart en allerlei soorten speciaalbieren. Het is ook een prima plek om sport te kijken, in de weekenden trekt deze pub veel voetbalkijkers. En daar hoort zeker een biertje bij, uit een brandschoon glas.

Lees deze klantervaring

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141