Als ondernemer wil je dat jouw gasten genieten van verse sappen, smoothies of cocktails. Of van heerlijke soepen, dips of sauzen. Met de Vitamix blenders van Woertman voor professioneel gebruik gun je jezelf en jouw gasten topkwaliteit.

Professionele blender

Op zoek naar een blender voor professioneel gebruik?

Onze professionele blenders zijn van het bekende merk Vitamix. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen blenders. Voor elke professional hebben wij dus een passende oplossing.

De professionele blenders zijn leverbaar in verschillende modellen waarbij de verschillen zitten in de capaciteit, vermogen van de motor en de toepassing van de machine. Het brede assortiment maakt het voor iedere ondernemer mogelijk om snel verse sappen, smoothies en cocktails te bereiden. Ook zijn deze blenders zeer geschikt voor toepassingen in de keuken. Met een Vitamix blenders maak je in een handomdraai heerlijke soepen, dips en sauzen.

Bekijk onze blenders voor professionals

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over blenders? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken Vitamix blenders voor professioneel gebruik

De professionele blenders van Vitamix worden ontworpen en geproduceerd in de Verenigde Staten. Ze staan bekend om hun robuustheid en snelheid. Dit maakt deze blenders professioneel en de ideale partner in elke horeca- of retailzaak . De blenders van Vitamix kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • 3x sneller dan andere professionele blenders
  • Ongeëvenaard eindproduct
  • Volledig roestvrijstalen messen
  • Op maat te programmeren voor de gebruiker
  • Unieke Advance mengbekers

Waarom een professionele blender aanschaffen bij Woertman?

Je bespaart als ondernemer flink wat manuren met een professionele blender. De robuuste blenders hebben een elektronische bediening met duidelijke knoppen. Hierdoor zijn de blenders door iedere medewerker eenvoudig te bedienen en krijg je altijd een glad en homogeen eindproduct. En dan je gasten: ze genieten van verse (groente)sappen, ijskoffie’s of cocktails zonder luchtbellen of grove stukjes.

Wil je direct tijd besparen met de bereiding van diverse producten? Dan is een professionele blender van Vitamix de perfecte oplossing.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte