Slagerij

Voor veel Zoetermeerders is Reas in winkelcentrum Rokkeveen al jaren een vertrouwd adres voor een eerlijk stukje vlees, een smaakvolle afhaalmaaltijd of een lekker broodje tussendoor. Richard Reas is de 4e generatie die zich aan het mooie slagersvak wijdt. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Richard runt samen met zijn vrouw, tweelingbroer en ouders het familiebedrijf met winkels in Zoetermeer en Boskoop. Alles in deze slagerij wordt met de hand en liefde gemaakt. ‘Wij hebben hart voor het vak en dat zie je en proef je terug in alle producten, vertelt Richard. “Naast het grote assortiment aan goed vlees willen we ons ook onderscheiden met een breed aanbod van diverse maaltijden en salades uit eigen keuken. Dat geldt ook voor de ‘to go’ corner, catering en barbecuepartijen die we verzorgen. En daarbij is vers geperst sinaasappelsap altijd een gewaardeerde toevoeging’.

“De Zummo sinaasappelpers staat als een huis en doet gewoon wat hij moet doen. Hij is betrouwbaar en snel. Ook de look & feel past bij de moderne uitstraling van onze winkel.”

Investeren in betrouwbare apparatuur

‘De Zummo Z14 sinaasappelpers met ruime voorraadmand is zeker een eyecatcher in de winkel. Richard: “Mijn vader zag jaren geleden de Zummo pers op een beurs bij Woertman Nederland. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze vorige pers 13 jaar lang trouw zijn werk heeft gedaan. Maar in de zomer van 2020 was het tijd voor een nieuwe machine in onze slagerij. De vraag naar vers geperst sap is alleen maar toegenomen. Vandaag de dag zitten we op 14 kisten per week! En we wilden ook graag een pers die qua look & feel past bij de uitstraling van onze moderne winkel. Deze combinatie vonden we in de Zummo Z14 pers. Het is een betrouwbare en snelle machine, hij perst namelijk 16 sinaasappels per minuut. Voor ons levert deze nieuwe pers een omzetverhoging op en ook vooral tijdswinst. En niet te vergeten: hij is nog makkelijker schoon te maken’.

Snelle en goede service

De Zummo pers staat als een huis en doet gewoon wat hij moet doen. ‘Na ons besluit om een nieuwe pers te kopen was het snel geregeld. Ik hecht veel waarde aan een bedrijf waarvan we op aan kunnen. En dat is Woertman voor ons. Ze staan voor kwaliteitsapparatuur en leveren echt goede service, heel belangrijk. Dat geldt voor onze servicemonteur Robbert, maar zeker ook voor de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein. Als je belt, hebben ze direct je gegevens bij de hand en zorgen ze dat de gevraagde onderdelen gauw worden opgestuurd. Je wilt door als ondernemer en daarom is snel kunnen schakelen met je leverancier een must’, besluit Richard.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141