Ben je ondernemer en op zoek naar een professionele en makkelijk te bedienen horeca sinaasappelpers? Dan zijn de Zummo horeca sinaasappelpersen zeer geschikt. Met deze horeca sinaasappelpers genieten jouw gasten van vers geperst sinaasappelsap met een heerlijke, pure smaak.

Sinaasappelpers horeca

Ben je op zoek naar een horeca sinaasappelpers?

Ons assortiment sinaasappelpersen voor de horeca bestaat uit de hoogwaardige producten van het bekende merk Zummo. Wij hebben een breed assortiment en een passende oplossing voor elke horeca ondernemer die op zoek is naar een sinaasappelpers.

De verschillende modellen horeca sinaasappelpersen verschillen in de capaciteit, kleur, voorraadmand en bediening. Hierdoor maken wij het voor iedere horeca ondernemer mogelijk om snel en gemakkelijk verse sinaasappelsap te persen.

Bekijk onze horeca sinaasappelpersen

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over sinaasappelpersen? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van Zummo sinaasappelpersen voor de horeca

De Zummo sinaasappelpersen voor de horeca hebben een uniek en innovatief pers mechanisme. Dit maakt deze volautomatische sinaasappelpersen zeer betrouwbaar en uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. Onze horeca sinaasappelpersen maken grote hoeveelheden verse sap zonder dat je daar veel werkt aan hebt, en dat voor een zeer scherpe prijs. Deze persen kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Uitstekende smaak door verticaal perssysteem (EVS Advanced)
  • Blikvanger door modern design
  • Eenvoudige reiniging van onderdelen
  • Hoog rendement
  • Te gebruiken met verschillende citrusvruchten: dat kan met model Z06, Z14 en Z40
  • Elektronische bediening met display

Waarom een horeca sinaasappelpers aanschaffen bij Woertman?

Gezond en vers eten wordt steeds belangrijker en daarmee ook de vraag naar vers geperste sinaasappelsap. Met de sinaasappelpersen voor de horeca van Woertman maak je in een handomdraai lekkere, vers geperste sinaasappelsap.

Wil je jouw horeca verder ontwikkelen? Dan zijn de hoogwaardige horeca sinaasappelpersen van Zummo de perfecte oplossing. Door alle bovengenoemde kenmerken verdien je niet alleen de aanschafprijs snel terug, je kunt ook jouw gasten ieder moment van de dag laten genieten van vers geperst sinaasappelsap met een heerlijke, pure smaak.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte