IJssalon

Hartje centrum in Asten, in een prachtig pand aan de Markt, zit ijssalon Bacio. Sinds maart 2017 kan men ook hier genieten van heerlijk ijs, eerlijke chocolade en goede koffie. Het is namelijk al de 3e vestiging, naast Weert en Mierlo, van ondernemersgezin Van Hulsen. Passie en kwaliteit staan centraal: dat zie je én proef je in alle heerlijkheden.

“De La Squadra ijsvitrines zijn zeer goed afgewerkt en prettig in gebruik. Daarnaast zijn ze ook erg stil, mede vanwege de extern geplaatste koelcompressoren.”

Betrouwbaar en kwaliteit

Als je binnenloopt in de ruime, lichte zaak zie je gelijk de uitnodigende ijsvitrine met 30 verschillende smaken vers bereid ijs. Stuk voor stuk met liefde gemaakt door Bas van Hulsen. Ook de grote ijskeuken springt in het oog: ruim opgezet met diverse ijsbereidingsapparatuur en een werkblad van maar liefst 12 m2. ‘Vanuit deze vestiging voorzien we ook onze winkels in Weert en Mierlo van ijs’, vertelt Bas enthousiast. ‘Het is een bewuste keuze om de bereiding van ijs en chocolade hier in de zaak te doen en niet ergens op een aparte locatie zoals bijvoorbeeld op een industrieterrein. Hier sta ik er echt ‘middenin’ en zie ik ook onze klanten genieten. Om kwaliteitsproducten te maken heb je zeker ook kwaliteitsapparatuur nodig. In 2010 leerde ik Joost van der Velden kennen, adviseur bij Valmar Nederland. Laagdrempelig contact kenmerkt onze samenwerking en dat is goud waard. Joost is altijd bereikbaar, geeft eerlijk advies en denkt echt mee. Net zoals in 2013, bij de inrichting van onze vestiging in Weert, hebben we ook voor Asten heel bewust gekozen voor La Squadra ijsvitrines en Valmar ijsbereidingsapparatuur. Valmar Nederland onderscheidt zich in mijn ogen door betrouwbaarheid, kwaliteitsapparatuur, oprechtheid en goede service.’

Gebruiksvriendelijke en energiezuinige apparatuur

Een van de belangrijkste aspecten van een ijssalon voor de succesvolle verkoop van ambachtelijk schepijs is de ijsvitrine. Iets dat er mooi, lekker en aantrekkelijk uitziet wordt nu eenmaal beter verkocht dan iets dat er onaantrekkelijk uitziet. Bas van Hulsen heeft voor elk van zijn drie zaken gekozen voor een twee gekoppelde en klassiek ogende schepijsvitrines. Door twee ijsvitrines te koppelen, kunnen enerzijds meer verschillende smaken ijs worden geproduceerd en anderzijds is de gehele presentatie van de ijssalon indrukwekkender. Als redenen om voor La Squadra schepijsvitrines te kiezen noemt Bas: ‘De La Squadra ijsvitrines zijn zeer goed afgewerkt en prettig in gebruik. Daarnaast zijn ze ook erg stil, mede vanwege de extern geplaatste koelcompressoren.’ Een andere, niet onbelangrijke eigenschap is dat de vitrines dankzij de goede isolatie zeer energiezuinig zijn.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141