Supermarkt

Vers is en blijft de toekomst van de supermarkt. En dat geldt ook zeker voor de Albert Heijn in het winkelcentrum Hilversumse Meent. Na een flinke verbouwing was de heropening eind maart 2020 een feit. De winkel is nu een stuk groter en er wordt volop ingezet op vers, lekker en gezond eten. En de Zummo Z40 pers op de groente- en fruitafdeling bewijst daarin zijn toegevoegde waarde.

‘Je kunt je onderscheiden met een aantrekkelijk versaanbod en daar hoort absoluut een optimaal verzorgde agf-afdeling bij”, vertelt franchisenemer Gijs van Rijn. “Voor de verbouwing had ik al een pers staan van een andere aanbieder. Op de Dag van de Supermarkt in 2019 kwam ik in contact met Paul Geene, key accountadviseur bij Woertman Nederland, en werd ik getriggerd door de Zummo Z40 sinaasappelpers. Hij perst namelijk aanzienlijk meer sap uit dezelfde hoeveelheid sinaasappels dan de pers van de andere leverancier. En dat betekent een hoger rendement. Het was direct duidelijk voor mij: deze pers wilde ik ook in mijn nieuwe zaak. Ik vind het belangrijk om te werken met het nieuwste van het nieuwste. Ook de look & feel van deze pers past helemaal bij de uitstraling van onze winkel’.

“De Zummo sinaasappelpers is populair en hij perst moeiteloos 40 sinaasappels per minuut. Dit is wat de klant wil, ultra-vers. Mensen vinden het heel prettig om zelf te tappen en dat is logisch, dit geeft de ultieme versbeleving.”

Snelheid en hygiëne

De sinaasappelpers is populair in de supermarkt en hij perst moeiteloos 40 sinaasappels per minuut. Gijs vervolgt: ‘Er gaan per week tussen de 20 en 30 kisten sinaasappels doorheen. Dit is wat de klant wil, ultra-vers. Mensen vinden het ook heel prettig om zelf te tappen en dat is logisch, dit geeft de ultieme versbeleving. Uiteraard is hygiëne ook een belangrijk aandachtspunt, voor de klant én voor onze medewerkers. Je wilt er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Heel handig is het zelfreinigende filter waardoor het legen van de zeven overbodig is en de pers er altijd schoon uit ziet. Maar natuurlijk heeft de machine wel aandacht nodig en daarvoor hebben we een duidelijk protocol zodat iedereen precies weet wat hij moet doen. De avondploeg maakt de machine schoon. Dit gaat heel soepel, de pers is eenvoudig uit elkaar te halen. Ook de tapkraan is makkelijk schoon te maken. En de ochtendploeg maakt de pers weer klaar voor gebruik. Een mooie vinding is ook het maatwerk onderstel. De schillen verdwijnen uit het zicht onder de machine. Hiervoor maken we gebruik van CBL-kratten. Het afval wordt er in opgevangen en gaat terug naar het distributiecentrum’.

Kwaliteit en denken in oplossingen

Gijs hecht veel waarde aan kwaliteit, snelheid en vakkennis. ‘Dat geldt uiteraard voor de pers, maar ook voor onze relatie. De basis van samen zaken doen is een goede relatie. In mijn contact met een leverancier wil ik met een beslissingsbevoegde te maken hebben. Met Paul zit dit goed, hij komt zijn afspraken na, heeft veel kennis en is oplossingsgericht. Dit geldt trouwens ook voor servicemonteur Hans. De deskundigheid van je mensen is heel belangrijk’.

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141