Als horeca ondernemer wil je een betrouwbare vaatwasser die een perfect wasresultaat levert en vaatwerk niet beschadigd. Dit kan allemaal met de doorschuifvaatwassers voor de horeca van Woertman. Gun jezelf gemak en maak je werk eenvoudig met onze Winterhalter vaatwassers.

Doorschuifvaatwasser

Ben je op zoek naar een doorschuifvaatwasser?

De doorschuifvaatwassers uit ons assortiment zijn van het bekende merk Winterhalter. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen vaatwassers. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing. Doordat Woertman niet alleen doorschuifvaatwassers levert, maar ook allerlei reinigings- en naglansmiddelen, wordt een perfect wasresultaat bereikt.

Bekijk onze doorschuifvaatwassers

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over vaatwassers? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van Winterhalter doorschuifvaatwassers

De hoge kwaliteit van de Winterhalter doorschuifvaatwassers vindt zijn oorsprong in het gebruik van duurzame, betrouwbare materialen en het doordachte ontwerp. Uit de praktijk blijkt dan ook dat deze doorschuifvaatwassers een grote mate aan bedrijfszekerheid bieden en een lange levensduur kennen. Onze doorschuifvaatwassers kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Schitterend wasresultaat, zowel optisch als hygiënisch
  • Eenvoudige bediening met touchscreen
  • Energiebesparing door circulatielucht-warmtewisselaar
  • Zeer snelle verwarmings- en programmatijden
  • Variabele waskracht met Variopower
  • Lage exploitatiekosten

Download de Winterhalter doorschuifvaatwassers brochure

Waarom een doorschuifvaatwasser aanschaffen bij Woertman?

Je neemt je spoelkeukenpersoneel flink wat werk uit handen met een professionele doorschuifvaatwasser. De doorschuifvaatwassers hebben een eenvoudige bediening met touchscreen. Hiermee kan je medewerker heel eenvoudig de vervuilingsgraad aanpassen door het passende programma te selecteren. Deze machine is een betrouwbare partner achter de schermen.

Wil je kosten besparen op langere termijn? Dan is een doorschuifvaatwasser van Winterhalter de perfecte oplossing. Wassen met deze machine betekent efficiënt wassen: door een laag waterverbruik, optimaal gebruik van energie, spaarzaam gedoseerde reinigingsmiddelen en digitale services. En hierdoor beperk je je bedrijfskosten tot een minimum.

Woertman-personeel-40-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte

Kwaliteit doorschuif vaatwassers

Dat de Winterhalter doorschuif vaatwassers kwalitatief hoogwaardige vaatwasmachines zijn, vindt zijn oorsprong in het gebruik van duurzame, betrouwbare materialen en het doordachte ontwerp. Uit de praktijk blijkt dan ook dat de Winterhalter afwasmachines voor de horeca een grote mate aan bedrijfszekerheid bieden en een lange levensduur kennen. Door deze bedrijfszekerheid en lange levensduur zijn bovendien de kosten aangenaam laag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141