Slagroom is een belangrijk onderdeel van de presentatie van gebak, gerechten en dranken. Alles draait om de kwaliteit van de slagroom. Met een professioneel slagroomapparaat van Woertman in je bedrijf zorg je voor een mooie, stevige portie slagroom met één druk op de knop.

Slagroomapparaten

Ben je op zoek naar een slagroomapparaat?

De slagroomapparaten uit ons assortiment zijn van het bekende merk Sanomat en ideaal voor gebruik in de horeca. We hebben verschillende soorten slagroomapparaten. Voor elk type horeca onderneming hebben wij dus een passende oplossing. De slagroomapparaten zijn verkrijgbaar met roomreservoirs variërend van 1½ liter t/m 12 liter. En kunnen geleverd worden met accessoires zoals portionering, automatisch spoelprogramma, temperatuurindicatie, voetschakelaar, soezenpin of garneerslang. Het brede assortiment maakt het voor iedere ondernemer mogelijk om kwalitatief hoogwaardige slagroom te verwerken.

Bekijk onze slagroomapparaten

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over slagroomapparaten? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

 

Kenmerken van de Sanomat slagroomapparaten

De slagroomapparaten worden geproduceerd door de firma Vaihinger in Bad Camberg in Duitsland. Vaihinger was de eerste producent van volautomatische slagroomapparaten die met één druk op de knop slagroom gaven. Dat deze apparaten zeer innovatief zijn blijkt ook uit de vele uitvindingen en patenten. Onze slagroomapparaten onderscheiden zich door de volgende kenmerken:

  • Gekoelde kop voor stevige slagroom
  • De slagroom houdt minimaal drie dagen stand in gekoelde ruimte
  • Energiezuinig en vrijwel condensvrij
  • Te gebruiken in combinatie met Bag-In-Box
  • Hoge verwerkingssnelheid
  • Optimale hygiëne door spoelkoppeling
  • Flexibel slagsysteem

Waarom een slagroomapparaat aanschaffen bij Woertman?

Je neemt je medewerkers flink wat werk uit handen met een professioneel slagroomapparaat voor de horeca. Snel tussendoor slagroom kloppen met de hand is verleden tijd. Dus dat betekent tijdswinst. Het slagroomapparaat gaat efficiënt om met de room en hierdoor heb je geen verspilling. En dan je gasten: je kunt hen laten genieten van een ware smaakbeleving. Geen ingezakte slagroom, maar stevig en smaakvol.

Wil je kosten besparen op langere termijn? Dan is een Sanomat slagroomapparaat de perfecte oplossing voor je horeca onderneming. Dit komt door de snelle en hygiënische service van het apparaat. Ook maak je met dit apparaat optimaal gebruik van de slagroom waardoor je nauwelijks iets hoeft weg te gooien. Dit samen maakt dat je de aanschafprijs van een slagroomapparaat snel terugverdiend.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte