Als ondernemer wil je een betrouwbare vaatwasser die een perfect wasresultaat levert en vaat- of glaswerk niet beschadigd. Dit kan allemaal met de professionele vaatwasmachines van Woertman. Gun jezelf gemak en maak je werk eenvoudig met onze Winterhalter vaatwassers.

Professionele vaatwasmachine

Ben je op zoek naar een professionele vaatwasmachine?

De professionele vaatwasmachines uit ons assortiment zijn van het bekende merk Winterhalter. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen vaatwassers. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing. En omdat Woertman niet alleen professionele vaatwasmachines levert, maar ook allerlei reinigings- en naglans middelen, wordt een perfect wasresultaat bereikt.

Bekijk onze professionele vaatwasmachines

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over vaatwassers? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van Winterhalter professionele vaatwasmachine

De hoge kwaliteit van Winterhalter vaatwasmachines vindt zijn oorsprong in het gebruik van duurzame, betrouwbare materialen en het doordachte ontwerp. Uit de praktijk blijkt dan ook dat deze professionele vaatwassers een grote mate aan bedrijfszekerheid bieden en een lange levensduur kennen. Onze professionele vaatwasmachines kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Energiebesparing door circulatielucht-warmtewisselaar
  • Eenvoudige bediening met touchscreen
  • Lage exploitatiekosten
  • Schitterend wasresultaat, zowel optisch als hygiënisch
  • Zeer snelle verwarmings- en programmatijden
  • Variabele waskracht met Variopower

Waarom een vaatwasmachine aanschaffen bij Woertman?

Er worden hoge eisen gesteld aan vaatwasmachines voor professioneel gebruik. Het bepaalt niet alleen de uitstraling van je glazen, borden en bestek. Ook vanuit hygiënisch oogpunt wil je natuurlijk geen lippenstift, melkschuim of vruchtvlees aan je gasten presenteren. Met de hoogwaardige vaatwasmachines van Woertman kun je vertrouwen op uitstekende wasresultaten.

Wil je een volgende stap zetten binnen je onderneming? Dan is een professionele vaatwasmachine van Winterhalter de perfecte oplossing voor jou. Een compleet systeem voor hoogwaardige wasresultaten. Zo kun je je gasten laten genieten met als basis perfect schoon serviesgoed, glanzend bestek en stralende glazen.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte