Slagroom is een belangrijk onderdeel van de presentatie van gebak, gerechten en dranken. Alles draait om de kwaliteit van de slagroom. Met een professionele slagroommachine van Woertman in je bedrijf zorg je voor een mooie, stevige portie slagroom met één druk op de knop.

Slagroommachines

Ben je op zoek naar een slagroommachine?

De slagroommachines uit ons assortiment zijn van het bekende merk Sanomat en ideaal voor gebruik in de horeca. We hebben  verschillende soorten slagroommachines. Voor elke type horeca onderneming hebben wij dus een passende oplossing. De machines zijn verkrijgbaar met roomreservoirs variërend van 1½ liter t/m 12 liter. En kunnen geleverd worden met accessoires zoals portionering, automatisch spoelprogramma, temperatuurindicatie, voetschakelaar, soezenpin of garneerslang. Het brede assortiment maakt het voor iedere ondernemer mogelijk om kwalitatief hoogwaardige slagroom te verwerken.

Bekijk onze slagroommachines

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over slagroommachines? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van de Sanomat slagroommachines

De slagroommachines worden geproduceerd door de firma Vaihinger in Bad Camberg in Duitsland. Vaihinger was de eerste producent van volautomatische slagroommachines die met één druk op de knop slagroom gaven. Dat deze machines zeer innovatief zijn blijkt ook uit de vele uitvindingen en patenten. Onze slagroommachines onderscheiden zich door de volgende kenmerken:

  • Gekoelde kop voor stevige slagroom
  • De slagroom houdt minimaal drie dagen stand in gekoelde ruimte
  • Energiezuinig en vrijwel condensvrij
  • Te gebruiken in combinatie met Bag-In-Box
  • Hoge verwerkingssnelheid
  • Optimale hygiëne door spoelkoppeling
  • Flexibel slagsysteem

Waarom een slagroommachine aanschaffen bij Woertman?

De slagroommachines die wij verkopen geven je gasten een ware smaakbeleving. De geslagen room die uit de machine komt, houdt minimaal drie dagen stand in een gekoelde ruimte. Ook halen deze slagroommachines een zeer hoge opslag. En ze zijn bovendien heel geschikt voor het opslaan van eiwit en het maken van chocolademousse en bavarois.

Wil je een volgende stap zetten binnen je horeca onderneming? Dan zijn de slagroommachines van Sanomat de perfecte oplossing. Door alle bovengenoemde kenmerken verdien je niet alleen de aanschafprijs snel terug, maar verbeter je ook de presentatie van gebak, gerechten en dranken en daarmee de tevredenheid van je gasten.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte