Horeca keuken inrichting

Als horeca ondernemer wil je alleen de beste apparaten voor de inrichting van jouw horeca keuken. Dit kan met de professionele kwaliteitsapparatuur van Woertman. We maken je werk graag zo makkelijk & efficiënt mogelijk. Ons assortiment van horeca keuken inrichting bestaat uit slagroomautomaten, sinaasappelpersen, blenders, vaatwasmachines en magnetronovens.

horeca keuken inrichting

Slagroomautomaten
Sinaasappelpersen
Blenders
Vaatwasmachines
Magnetronovens

Betrouwbare horeca keuken inrichting

Al onze producten voor het inrichten van jouw horeca keuken zijn van hoge kwaliteit. In ons ruime assortiment van apparatuur vind je veel verschillende modellen. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing. Daarnaast levert Woertman niet alleen horeca keuken inrichtingen, wij hechten ook veel waarde aan een perfecte service achteraf. Zo wordt 95% van alle storingen binnen 24 uur daadwerkelijk verholpen door één van onze ervaren servicemonteurs.

 

Assortiment horeca keuken inrichting bekijken

 

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over horeca keuken inrichtingen? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Horeca keuken inrichting bekijken in onze showroom in Nieuwegein

Wil je graag onze horeca keuken inrichting in het echt bekijken? Geen probleem, bij de aanschaf van apparatuur ga je uiteraard niet over één nacht ijs. Wij bieden je de mogelijkheid om eerst zelf ervaring op te doen met horeca apparatuur door bijvoorbeeld een demonstratie of proefplaatsing.

Horeca keuken demonstratie

Wil je eerst graag zien hoe een machine werkt? Dat kan. Wij geven, als je dit wilt, met alle plezier een demonstratie van apparatuur in je eigen zaak. Of je komt naar ons hoofdkantoor in Nieuwegein: hier kun je in onze demokeuken de apparatuur in werking zien die je op het oog hebt.

Horeca keuken proefplaatsing

Wil je eerst ervaren hoe een machine tot zijn recht komt in je eigen zaak, dus een machine uitproberen? Ook dat is mogelijk. Wij plaatsen dan voor een bepaalde periode een machine en zo kun je in je eigen omgeving bekijken of deze apparatuur iets voor je is.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke producten je zoekt voor de inrichting van jouw horeca keuken?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte Onze producten

Horeca keuken inrichting aanschaffen bij Woertman

Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca keuken inrichtingen. Inmiddels zijn wij meer dan 45 jaar actief op de Nederlandse markt. En we hebben een eigen landelijk dekkende servicedienst. Binnen ons ervaren team ligt de focus op een goed en passend advies vooraf én een perfecte service achteraf. Door het bieden van een snelle en betrouwbare service heb je als ondernemer geen omkijken meer naar je keuken apparatuur. Want als er iets mis is met de horeca keuken inrichting dan zorgen wij ervoor dat de storing snel en vakkundig wordt verholpen.

Maatwerk horeca keuken inrichting

Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches zijn wij als geen ander bedrijf in staat om onze klanten een goed advies te geven: het draait om maatwerk. Ook kun je vertrouwen op een perfecte service op het gebied van:

Onze productkiezer

Met onze productkiezer is het kiezen van het juiste product snel en gemakkelijk!

Productkiezer

Groeien doen we samen.

  • 24/7 klantenservice
  • 45 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Eigen servicemonteurs