Klaar voor de lentezon

Is je terras klaar voor het seizoen? Mooi! Vergeet niet om ook nog een keer goed naar je bar en keuken te kijken. Is je apparatuur helemaal in orde en compleet? Want betrouwbare apparatuur = blije medewerkers.

Ieder jaar is die eerste lentezon natuurlijk het startsein om weer op het terras te gaan zitten. Dat betekent dat je meer gasten gaat krijgen. Tijd dus om je op alle vlakken goed voor te bereiden om de drukte aan te kunnen. Check ook je apparatuur. Je apparatuur gebruik je alle seizoenen, maar de lente en zomer hebben altijd piekmomenten en dan wil je niet voor verrassingen komen te staan.

Een paar handige tips:

 • Blender
  Maakt je blender herrie? Controleer dan de lagers. En heb je voldoende mengbekers in huis i.v.m. allergenen?
 • Slagroommachine
  Heb je voldoende reserve onderdelen en reinigingsmiddel in huis? En dit klinkt misschien als een open deur maar is echt belangrijk: maak je machine dagelijks schoon. Train een aantal medewerkers uit je team in deze schoonmaak. En zorg dat er altijd iemand in huis is die weet hoe dit moet.
 • QR code stickers
  Ken je onze handige QR code stickers voor op je apparatuur? We hebben ze voor blenders, sinaasappelpersen, slagroommachines en vaatwassers. Heb je deze nog niet? Mail dan even naar info@woertman.nl voor een gratis exemplaar.
  Werkt makkelijk voor alle medewerkers: scannen en je vindt direct een filmpje met duidelijke reinigingsinstructie of de onderdelenlijst.

Heb je hulp nodig of kom je er niet helemaal uit? Bel ons en dan komen we langs voor een (extra) onderhoudsbeurt. Dan kijkt de monteur alles voor je na en kun je met een gerust hart het lenteseizoen in.

Je medewerkers op 1
Zet je medewerkers op 1, dan zetten zij de gast op 1. Werkplezier is zo belangrijk. Alles telt mee. Vraag je mensen of ze lol hebben in hun werk en hoe je het nog plezieriger kunt maken. Machines kunnen niet glimlachen, maar de mensen die ermee werken wél!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141