Header over ons

Wij vertellen graag ons verhaal

Onze adviseurs

Een enthousiast team van ervaren en vriendelijke adviseurs staat elke dag voor je klaar. Wij kennen de regio’s in het land en zijn actief in jouw eigen omgeving. Laten we kennismaken.

Jeroen Zeelenberg

Regio Midden en Noord West Nederland
Mobiel (06) 2700 1377
E-mail jzeelenberg@woertman.nl
Na het afronden van de MMO opleiding ben ik gestart als assistent afdelingsmanager bij Albert Heijn. Sinds september 2001 werk ik als vertegenwoordiger bij Woertman Nederland. Een baan waarin geen dag hetzelfde is door de grote variëteit in klanten. Wij hebben een heel goed persoonlijk contact met onze klanten: de klant is koning. Dit zie je ook terug in de hoge kwaliteit, snelheid en vakkundigheid van de service die wij onze klanten bieden.


Paul Geene

Regio Zuid Nederland en key-accounts
Mobiel (06) 5515 8811
E-mail pgeene@woertman.nl
Woertman Nederland voelde voor mij al snel als een persoonlijke werkgever die samen met haar klanten zoekt naar een relatie op langere termijn. De ervaring die ik in het verleden in de horecabranche heb opgedaan, komt in mijn functie van vertegenwoordiger prima van pas. Het grote voordeel is namelijk dat ik de werkprocessen op de werkvloer goed begrijp. Meedenken met de klant staat centraal: alleen zo kun je een goed en persoonlijk advies geven, passend bij het beschikbare budget. Deze manier van samenwerking geeft mij al vele jaren voldoening in mijn baan. Het bieden van kwaliteitsproducten, en daarnaast een ervaren team van monteurs en sterke backoffice, geeft ons ook de mogelijkheid om een hoge service te geven die onze klanten verwachten.


Erwin Elskamp

Regio Oost en Noord Nederland
Mobiel (06) 2871 6027
E-mail eelskamp@woertman.nl
Na het afronden van mijn opleiding gestart als regiomanager/filiaalleider bij een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van consumenten verlichting. Na het sluiten van deze winkels in 2007 begonnen als commercieel adviseur in de verkoop van softijs- milkshake- en slushapparatuur tot eind 2017. Bij mijn vorige werkgever heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een adviseur waar een samenwerking op lange termijn een van mijn kerndoelen was. Enthousiast ben ik nu dan ook om voor Woertman Nederland de functie van commercieel adviseur voor Noord Nederland te vervullen. Een heerlijke regio om in te werken, een werkgever waar samenwerking op lange termijn één van de belangrijkste kernpunten is (dit op basis van service, kwaliteit, klantgerichtheid en bereikbaarheid) en natuurlijk de specialisatie van 5 toplijn A-merk producten.


Eric Verwaal 
Regio West en Zuid West Nederland
Mobiel (06) 5515 8812
E-mail everwaal@woertman.nl
Bij Woertman Nederland had ik direct een prettig gevoel, net zoals onze klanten en relaties dit dagelijks ervaren. Na vele jaren ervaring als vertegenwoordiger van softijs- en milkshake machines heb ik een aantal jaren voor mijzelf gewerkt. Woertman Nederland bood mij een mooie uitdaging en ik ben hier dagelijks met veel plezier aan het werk. Fijn om bij een bedrijf te werken die echt met zijn klanten meedenkt en service nog hoog in het vaandel heeft staan!

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter