Header serviceteam

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Serviceteam

Ons vakbekwame en betrokken serviceteam bestaat uit een servicemanager, 13 buitendienst servicemonteurs en een chauffeur die verdeeld over Nederland werken.

Onze goed opgeleide en ervaren monteurs hebben een eigen servicewagen met modern gereedschap en zijn tevens voorzien van alle relevante reserveonderdelen. Dit en het feit dat de servicemonteurs ieder een eigen regio hebben, zorgt voor betrokkenheid en verantwoordelijkheidsbesef wat de hoge kwaliteit van onze service waarborgt. Alle servicemonteurs werken zelfstandig en voeren zowel periodiek onderhoud uit, op basis van onderhoudscontracten, als reparaties op basis van storingsmeldingen. Veilig werken staat voorop en alle monteurs hebben dan ook het basisdiploma Veiligheid VCA. Daarnaast verzorgen wij zelf interne trainingen voor onderhoud aan specifiekere apparaten.

Snelle en betrouwbare service

De hoge kwaliteit en snelheid van onze service maakt het mogelijk dat in 95% van alle gevallen de storing binnen 24 uur daadwerkelijk wordt verholpen. In de uitzonderlijke gevallen dat een storing niet direct of niet ter plekke kan worden verholpen, zorgen wij er voor dat onze klant de beschikking krijgt over een bruikleentoestel zodat u ongestoord en probleemloos door kunt werken.

Serviceteam Serviceteam Serviceteam
Serviceteam
Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter