‘Dat duurt nog even, het is -eindelijk- zomer!’ zul je denken. Helemaal eens. Toch kijken we vooruit en maken we al plannen voor de herfstmaanden. Ook diverse workshops staan op het programma om jou te inspireren. 

Workshops in het najaar

De eerdere succesvolle workshops in onze demokeuken in Nieuwegein smaken naar meer. We zijn nog bezig om de inhoud verder te finetunen, maar deze twee workshops komen er sowieso: 

Workshop Monin: maandag 21 oktober
Tijdens deze workshop nemen Erik Ballema van A Brand New Day en Laurens DaCosta van Barista Studio je mee in de vele mogelijkheden met Monin siropen, likeuren en frappés. Voor allerlei koffie- en theesoorten. En ook voor mocktails, cocktails en lemonades. Volop inspiratie en tips dus voor jouw drankenkaart. 

Workshop bowls en smoothies: maandag 25 november
In deze workshop vertelt Joost Snel van Acai Benelux alle ins & outs van de gezonde, biologische smoothies en bowls. Hoe creëer je succesvolle producten? Hij laat zien hoe je jouw personeel makkelijk, snel en foutloos verse producten laat maken waarmee je je optimaal onderscheidt. Zero waste, en zero gedoe.

Alvast aanmelden?
Hou onze website en socials in de gaten zodat je je straks gelijk kunt aanmelden voor deze leuke en leerzame workshops. Wil je nu al zeker zijn van een plek? Mail dan even naar info@woertman.nl, dan sta je alvast op de deelnemerslijst. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141