Voordelen slagroommachine t.o.v. spuitbus of kidde
Op de Horecava sprak dit filmpje ook weer enorm tot de verbeelding bij onze bezoekers. Het geeft namelijk het bewijs hoe stevig een toef slagroom is én blijft uit een Sanomat slagroommachine. En wees eerlijk: uitgezakte slagroom op je koffie, ijsje, bij gebak of een dessert: dat wil je je gasten echt niet serveren.
5 voordelen van een slagroommachine
- Kostenefficiëntie:
– Met een slagroommachine kun je room in bulk gebruiken, wat vaak goedkoper is dan spuitbussen of patronen voor een kidde
– Minder verspilling, want je gebruikt alleen wat je nodig hebt
– Lagere operationele kosten over de lange termijn.
- Consistent en kwaliteit:
– De slagroom uit een machine heeft een stabiele structuur en dikte, en dat zorgt voor een constante presentatie
– Je kunt de stevigheid van de slagroom naar wens aanpassen.
- Tijdsbesparing:
– Een slagroommachine is snel en makkelijk in gebruik, wat handig is tijdens piekuren in een drukke horeca omgeving
– Geen gedoe met het vervangen van spuitbussen en gaspatronen.
- Milieuvriendelijk:
– Minder afval omdat je geen spuitbussen of patronen weggooit
– Bulkverpakking voor slagroom geven minder verpakkingsafval.
- Hoge capaciteit:
– Ideaal voor horecagelegenheden met een grote doorstroom zoals restaurants, pannenkoekenhuizen, bakkerijen.
Samen een rekensom maken
Ben je benieuwd wat de kostenbesparing in jouw situatie kan zijn? Laten we dan samen die rekensom maken. We rekenen het door bij aanschaf van een machine of bij lease, want dat is ook een optie.
Maak je werk makkelijk(er) voor jezelf en je team! En laat je gasten genieten van kwaliteit.