Dudok Patisserie, een begrip in Rotterdam dat 30 jaar geleden zijn roots legde aan de Meent. Eind 2023 was de opening van een nieuw filiaal op dezelfde iconische locatie. Met een frisse en eigentijdse look. En snel daarna volgen nieuwe Dudok Patisserie winkels in Berkel en Rodenrijs en op Utrecht CS. Dudok zoals je gewend bent én meer.

Vernieuwing voor Dudok Patisserie

Wolf de Nooy, Manager Business Development van Dudok Horeca, vertelt over het intensieve traject dat hieraan vooraf ging. 

Welk vraagstuk speelde er?
‘Binnen Dudok waren we op zoek naar verbetering van onze winkels en ook vernieuwing in het assortiment. De presentatie kon in onze ogen nog beter, hierin zagen we veel kansen. Vooral op het gebied van counters en vitrines. Dan sta je aan het begin van een heel ontwikkelproces waar veel bij komt kijken’. 

Hoe ben je je gaan oriënteren op een oplossing?
‘Je gaat de markt verkennen en rondvragen. Daarbij kijk je naar een juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Ook heel belangrijk hierin: is de leverancier in staat om echt maatwerk te leveren, is er begeleiding van a tot z? Het compleet opnieuw inrichten van een winkel vraagt om een ijzersterke combinatie van techniek en design. Valmar Nederland heeft een goede naam in de markt en mijn collega Ed Verwoerd, Operationeel Manager Retail, heeft in het verleden al eerder met Joost van der Velden en Folkher Langejans samengewerkt’.  

Waarom koos je voor Valmar Nederland?
‘We hebben heel bewust gekozen voor kwaliteit, daarbij kijkend naar het geheel. De ondersteuning en begeleiding vanuit het Valmar team is heel intensief wat gewoon heel fijn is. Met Joost is er echt een goede, persoonlijke band. Op basis van uitgebreide technische tekeningen en de gewenste uitstraling voor onze nieuwe winkels kwam hij met passende voorstellen vanuit de Ifi collectie: duurzame Milia en Lilium patisserie vitrines en diverse ombouw-units’. 

Zou je weer voor ons kiezen? En waarom?
‘Jazeker. We zijn enorm tevreden over hoe het hele traject voor alle winkels is verlopen. Het is heel fijn om met één partij samen te werken en ontzorgd te worden. Service is zo belangrijk, dat moet je niet onderschatten. Ook nu staat het team nog steeds voor ons klaar voor vragen en bij eventuele storingen. Snel kunnen schakelen is een must’. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141