Verduurzaming wagenpark gaat door

Een derde van onze bedrijfswagens is een elektrische auto. Een paar medewerkers rijden al 3 jaar met veel plezier in hun Skoda Enyaq. En nu is er uitbreiding met de eerste hippe Volkswagen ID Buzz.

Sinds november rijdt onze servicemonteur Milan met een grote glimlach rond in zijn Volkswagen ID Buzz. Tot maar liefst ruim 400 kilometer rijden met één acculading. En hij biedt een zee van ruimte. Milan heeft deze auto op eigen initiatief ingericht om de laadruimte zo optimaal mogelijk in te delen. Dit is gelijk een mooie basis voor de Buzzen die begin 2024 volgen.

Per 2025 strengere regels mileuzones
Verduurzamen is een must en ons wagenpark is daar een onderdeel van. Zoals bekend worden vanaf 2025 de regels voor milieuzones strenger. Een personen- of bestelauto moet dan minimaal emissieklasse vier of vijf hebben anders mag je de milieuzones niet in. Vanaf 2025 voeren minimaal 30 steden een zero emissiezone in voor bestelauto’s en vrachtwagens. Dus daar mag je alleen in als je elektrisch rijdt. En daarom zetten wij deze stappen: zo kunnen we straks ook al onze klanten in deze steden zonder problemen blijven bezoeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141