“De compacte Panasonic high speed oven is echt de stille kracht in onze keuken”, vertelt Bilal el Dahri, chef-kok bij grand café Le Journal in Utrecht. “Hij is supersnel, je hebt altijd dezelfde kwaliteit én iedereen kan ermee werken”.
Supersnel werken met de Panasonic high speed oven

In een horecakeuken telt elke seconde. Bestellingen stapelen zich op, gasten willen snel geholpen worden en personeel is schaars of wisselt regelmatig. Juist in deze dagelijkse realiteit bewijst de Panasonic high speed oven zijn waarde.
Bilal legt uit: “Het grootste probleem voor ons zat in de bereiding van tosti’s en clubsandwiches. Normaal duurde een tosti maken zo’n 6 minuten, nu is dit binnen 1 minuut klaar. En eindelijk ook goed door & door warm, zonder verbrande randen. Dus geen gedoe meer, maar wél snelheid en kwaliteit. En je geneert meer omzet: je bedient je gasten simpelweg sneller en daardoor is je tafel weer eerder vrij voor volgende gasten. Ik ben er echt heel blij mee, we denken al aan de aanschaf van een 2e exemplaar”.
De voordelen van deze Panasonic high speed oven op een rij:
- Supersnel: een croissant is klaar in 30 seconden, een tosti binnen 1 minuut. Dankzij de combinatie van convectie, infrarood en magnetrontechnologie is elk gerecht razendsnel klaar.
- Gebruiksvriendelijk: geen uitgebreide training nodig. Met één druk op de knop komt elk product er perfect uit. Ideaal bij wisselend personeel.
- Altijd dezelfde kwaliteit: voorgeprogrammeerde instellingen zorgen ervoor dat elk gerecht er hetzelfde uitziet én smaakt.
- Compact en stil: past in elke keuken of achter de bar. En schoonmaken is zo gepiept dankzij het roestvrijstalen interieur en afgeronde hoeken.
Dat wil ik ook
Maak je werk makkelijk(er) voor jezelf en je team! Neem contact met ons op, we helpen je graag verder in jouw keuze.