Personeelsweekend in het Brabantse land

Begin oktober en nog zomerse temperaturen. Dat kwam wel heel goed uit voor onze Expeditie Robinson bij de IJzeren man in Vught.

Mixen maar en zo kwamen er 4 teams met een toffe combi van collega’s en partners. Alle teams gingen vol voor de winst, aan enthousiasme geen gebrek. Wat we gedaan hebben deze middag? Van een focusproef met ringwerpen naar een klim- en klauterproef over een low ropes parcours. Dan kom je er al snel achter: wil je hier soepel doorheen komen dan gaat het toch echt om een mix tussen kracht en souplesse. Daarna door met een reuze katapult schietproef en afsluitend de hoofdproef: met je team een bamboe waterbaan bouwen. Super om die teams in actie te zien, samen kom je verder!

Na al deze inspanningen was het natuurlijk tijd voor een heerlijke bbq en borrel. De drankjes smaakten goed en eenmaal in de bar verraste collega Jeroen samen met zijn vrouw Wendy iedereen met een originele en hilarische (bedrijfs)quiz. Leuk weetje: Jeroen is een ware top quizmaster😉.

Trots op dit mooie team en vanuit ons allemaal wensen we jou en je dierbaren fijne feestdagen en een gezond & succesvol 2024!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141