Panasonic High Speed oven: snel en makkelijk je gasten laten genieten

Wie wil dat nou niet: een knapperige tosti serveren binnen 1 minuut. Of een croissant heerlijk warm uit de oven. Of een stuk appeltaart die lekker warm is van binnen én krokant van buiten. Het kan allemaal. Uiteraard is een stap verder ook mogelijk: denk aan een heerlijke zalmmoot zonder dat je er een kok voor nodig hebt.

Eigenlijk is deze Panasonic high speed oven een soort robot voor in je keuken of achter de bar: je kunt topkwaliteit serveren zonder veel gedoe. En het mooie is dat je er zo mee aan de slag kunt. Je hebt 230 volt nodig dus een gewoon stopcontact is genoeg.

We leveren niet alleen de oven, je krijgt van ons ook een uitgebreid receptenboek. Hiermee kun je heel makkelijk alle gewenste producten snel maken. Wil je dat de oven voorgeprogrammeerd wordt? Ook dat kan, geen enkel probleem.

Benieuwd of deze oven geschikt is voor jouw situatie? Bel ons voor advies. Of wil je eerst de oven zelf uitproberen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze nieuwe professionele demokeuken in Nieuwegein. Dan laten we je alle ins & outs zien en ervaren.

Bekijk de High Speed oven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141