In de maanden mei en juni zijn we bij Woertman en Valmar overgestapt naar Payt: slimme software voor debiteurenbeheer. We zijn er heel tevreden over en horen ook van klanten terug dat het fijn werken is. Vooral omdat je nu facturen eenvoudig kunt betalen met iDEAL. 

Gestart met Payt

Ondernemen is scherp blijven op alle vlakken. Ook intern kijken we continu naar processen die we kunnen verbeteren. Zo ook bij debiteurenbeheer. We wilden ons debiteurenproces verder automatiseren en Payt bleek precies de oplossing te zijn die wij zochten. Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid. 

Dialoog via het klantenportaal
Facturen en herinneringen worden automatisch verstuurd. Ontdek je een foutje op de factuur? Of heb je behoefte aan een betalingsregeling? Dan kun je als klant met één klik op de knop contact met ons opnemen op factuurniveau. Dit communiceert heel makkelijk en je hebt snel duidelijkheid. Ook staan in dit klantenportaal alle facturen overzichtelijk op een rij: betaald en onbetaald. Je ziet zo in één oogopslag welke facturen je nog moet betalen en je kunt dit direct doen. 

We zijn pas een paar weken verder en merken zeker al dat Payt in belangrijke mate bijdraagt aan onze klanttevredenheid. En daar doen we het voor! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141