Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Arnold en Henk


Henk (rechts op de foto)  is aan de slag als adviseur voor de regio’s Noord en Oost-Nederland en Arnold (links op de foto) als logistiek medewerker. Misschien heb je Henk of Arnold al ontmoet, maar in dit korte duo-interview leer je hen wat beter kennen.

Naam & functie:
– Henk: ‘Ik ben adviseur voor de regio’s Noord en Oost-Nederland’.
– Arnold: ‘Ik ben logistiek medewerker en ik kom in heel Nederland’.

Ben je verliefd/samenwonend/getrouwd?
– Henk: ‘Verliefd en getrouwd’.
– Arnold: ‘Samenwonend’.

Met wie woon je samen? Eventuele kinderen en huisdieren mag je ook noemen
– Henk:  ‘Ik woon samen met Elise en onze twee dochters Fien en Saar’.
– Arnold: ‘Ik woon samen met mijn vriendin Petra en onze dochters Yesslin & Mara en mijn oudste dochter Chelsey woont bij haar moeder’.

Nu ruim 3 maanden aan de slag, wat is je 1e indruk / wat vind je het leukste aan je werk?
– Henk: ‘Het is een leuk team aan collega’s, die elkaar ruimte geven/ successen gunnen en helpen leren en dat met een flinke dosis humor. Dit zorgt er volgens mij voor dat je ook op lange termijn succesvol kunt zijn. De horeca is een gezellige branche met leuke relaties. En in mijn ogen zijn er veel kansen in de markt met onze kwaliteitsmachines. Wij verkopen geen praatjes maar doen wat we beloven’.

– Arnold: ‘Mijn indruk van dit bedrijf is netjes en georganiseerd, ik voelde me gelijk welkom in het team. Ook vind ik de afwisseling in mijn werk erg leuk en het samenwerken met verschillende collega’s. Elke dag is weer anders en uitdagend’.

Wat doe je graag in je vrije tijd, wat zijn je hobby’s?
 – Henk: ‘Vooral racefietsen. Na vorig jaar La Marmotte gefietst te hebben ga ik eind mei de Grand Ballon fietsen. Daarnaast speel ik graag een potje padel en ik ben vrijwilliger -inkoop voor kantine- bij de korfbalclub DOS 46 uit Nijeveen die op het hoogste niveau van Nederland speelt’.

– Arnold: ‘Sporten zoals fitness en boksen/kickboksen en wij gaan graag naar de sauna. Ook vind ik het leuk om samen met mijn dochter naar FC Utrecht te gaan. En af en toe lekker een serie of film kijken op Netflix, of wat voetbal kijken op tv’.

Wat wilde je worden toen je klein was?
– Henk: ‘Vertegenwoordiger, dat is echt waar 🙂 . En nu nog steeds profwielrenner’.
– Arnold: ‘Ik wilde graag slager worden’.

Wat is je favoriete eten?
– Henk: ‘Ik eet alles. Als ik het niet ken, dan probeer ik het. Sushi staat hoog op de lijst, maar een goede lasagne of Hollandse pot vind ik ook heerlijk, variëren is het belangrijkste’.
– Arnold: ‘Sushi en Japans eten’.

Wat wil je graag als laatste nog zeggen tegen je klanten en relaties?
– Henk:  ‘Als je vragen hebt, trek aan de bel. Geen vraag is te gek en samen kijken we hoe we jou kunnen helpen’.
– Arnold:  ‘Je kunt op mij rekenen, alles draait om fijn samenwerken’.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141