Ervaring Wilma Volkman met Zummo pers en Winterhalter vaatwasser

A4 lunchroom is een gezellige lunchroom middenin het industriegebied Vijfsluizen in Schiedam. Ze zijn al jaren lunch leverancier van veel bedrijven. Allerlei broodjes, wraps, salades, smoothies en verse sappen gaan hier dagelijks de deur uit.

Eigenares Wilma Volkman runt het bedrijf samen met haar man en kinderen. Een echt familiebedrijf dus. Na ruim 12 jaar trouwe dienst was het in zomer 2023 tijd voor een nieuwe Zummo pers. De Z5 werd ingeruild voor een nieuwe Zummo Z14. Wilma vertelt: ‘Deze Zummo is een betrouwbare, snelle pers die je heel makkelijk kunt schoonmaken. En door de automatische pittenfilter heb je ook geen last meer van verstoppingen tussendoor’.

Sneller en energiezuinig werken
De stille kracht in de keuken is de vaatwasser. ‘Onmisbaar is deze machine’, vervolgt Wilma. ‘De vorige vaatwasser kreeg kuren en reparatie werd te kostbaar. Tijd voor een nieuw exemplaar. Door het eerdere fijne contact met Michel en zijn goede adviezen was de keuze snel gemaakt. Voor onze situatie is de Winterhalter UC-M de juiste oplossing. Met daarbij ook een waterontharder, want hiermee voorkom je kalk in de machine en verleng je de levensduur. We werken nu een maand met deze vaatwasser en kunnen al niet meer zonder. Doordat deze machine anders is gepositioneerd, kunnen we er nu ook makkelijker bij. Bovendien is deze vaatwasser een stuk zuiniger in het energieverbruik en hij spoelt op een schonere manier, waardoor de vaat veel beter schoon wordt. Door deze nieuwe apparatuur werken wij sneller en dat zorgt ervoor dat we nog meer klanten blij kunnen maken!’.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141