Elkaar treffen op mooie vakbeurzen

Als horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor gasten mag een beursbezoek dit najaar niet ontbreken. Wij denken graag met je mee over handige oplossingen om jouw werk – en dat van je team – makkelijker te maken. Hoe we dat doen? Door verschillende apparatuur in werking te laten zien. Zo kun je zelf het gebruiksgemak ervaren van een snelle Zummo sinaasappelpers, Vitamix blender of Sanomat slagroommachine.

Ook partner Acai Benelux is van de partij met hun aantrekkelijke smoothies & bowls concept. Een gezonde en populaire optie voor ontbijt of lunch. Snel en vers te bereiden met handige packs: zo uit de vriezer in de blender, sap of water erbij, even mixen en klaar.

Gratis toegangskaart
Wil je langskomen en heb je nog geen toegangskaart? Vraag dan, voor Gastvrij Rotterdam, een persoonlijke code aan via info@woertman.nl. Met deze code kun je je gratis registreren op de site van Gastvrij Rotterdam.

Wil je graag naar BBB Maastricht? Gratis je bezoek registreren als horecaprofessional gaat heel eenvoudig via de site van BBB Maastricht.

We kijken er naar uit om je op één van deze vakbeurzen te zien!

Gastvrij Rotterdam
Maandag 18 t/m woensdag 20 september
Onze stand: 4.300.

BBB Maastricht
Maandag 9 t/m woensdag 11 oktober
Onze stand: F200.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141