Elkaar ontmoeten op de Horecava 2024

Van 8 t/m 11 januari zijn we te vinden op de Horecava in de RAI Amsterdam! Op onze vertrouwde plek in hal 10 krijg je volop inspiratie voor jouw horecazaak.

Ons team is druk bezig met alle voorbereidingen zodat alles straks in januari er tiptop uitziet in onze stand. Er valt een hoop te ontdekken en te proeven!

Zoals de vernieuwde versie van de Zummo Viva. Nu met glijbaantje waardoor de sinaasappels nog beter de pers inrollen. Nieuw in de display is de teller-functie: je ziet gelijk het verbruik. Ander voordeel is dat deze machine geluidsarm is. De Viva is een ware eyecather voor in jouw bedrijf. Ideaal voor o.a. kleine lunchrooms, health & coffeebars of boutique hotels.

Ook geven we demo’s met Vitamix blenders samen met onze partner Acai Benelux. Proef heerlijke verse biologische smoothies en bowls. En een mooie primeur op deze beurs: ontdek de ‘whole food’ H2O smoothies: bereiding met alleen water. Alleen ‘whole food’ groenten en fruit in je glas.

Ben je op zoek naar dé oplossing voor snel warme snacks en gerechten bereiden die echt door en door warm zijn? Mis dan niet onze demobar met kok Maarten. Hij laat je zien hoe makkelijk en snel de Panasonic high speed oven werkt.

Kom langs op onze stand 10.200 en ontdek hoe onze apparatuur jouw werk – en dat van je team – makkelijker maakt en bijdraagt aan een hogere omzet.

Gratis toegangskaart
Heb je nog geen toegangskaart? Vraag dan om een persoonlijke registratiecode bij je adviseur, dan krijg je deze via de mail. Of vraag een gratis toegangscode aan via Horecava.nl.

 

Woertman-personeel-38-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141