Echt stevige slagroom komt uit een Sanomat

Simpelweg transparant zijn. Laten we het verschil in stevigheid van een toef slagroom uit een spuitbus, kidde en slagroommachine gewoon inzichtelijk maken was onze gedachte.

Dit filmpje, 20 minuten samengevat in een timelapse, geeft het bewijs hoe stevig een toef slagroom is uit een Sanomat. En wees eerlijk: uitgezakte slagroom op je koffie, ijsje, bij gebak of een dessert: dat wil je je gasten echt niet serveren en is een regelrechte ‘no go’.

Tips voor opkloppen met een Sanomat machine
1) Stel de machine in op de gewenste opslag en stevigheid van de slagroom. Streef hierbij naar een toef die gekarteld is;
2) Als de toef te glad is, zal de machine te veel slagroom gebruiken;
3) Hygiëne is van groot belang voor een constant eindresultaat;
4) Spoel de machine elke dag door en haal deze 1x keer per week uit elkaar;
5) Maak 2x per jaar een afspraak met servicemonteur om een constant eindresultaat te waarborgen.

Maak je werk makkelijk(er) voor jezelf en je team! En laat je gasten genieten van kwaliteit.

Bekijk alle modellen

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141