Als horeca ondernemer wil je dat jouw gasten genieten van vers geperste jus met een heerlijke, pure smaak. En dat kan met de professionele jus persen voor de horeca van Woertman. Gun jezelf het gemak van de topkwaliteit van onze Zummo sinaasappelpersen.

Jus pers horeca

Ben je op zoek naar een horeca jus pers?

De horeca jus persen uit ons assortiment zijn van het bekende merk Zummo. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen jus persen. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing.

De jus persen zijn leverbaar in verschillende modellen waarbij de verschillen zitten in de capaciteit, kleur, voorraadmand en de bediening. Het brede assortiment maakt het voor iedere horeca ondernemer mogelijk om snel heerlijke verse jus te persen.

Bekijk onze jus persen

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over sinaasappelpersen? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van Zummo jus persen

De Zummo horeca jus persen worden gefabriceerd in Valencia (Spanje) en hebben een innovatief en uniek persprincipe. Dit maakt deze volautomatische horeca jus persen zeer betrouwbaar en ze geven perfect smakende vers geperste sinaasappelsap. Onze horeca jus persen kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Uitstekende smaak door verticaal perssysteem (EVS Advanced)
  • Blikvanger door modern design
  • Eenvoudige reiniging van onderdelen
  • Hoog rendement
  • Te gebruiken met verschillende citrusvruchten: dat kan met model Z06, Z14 en Z40
  • Elektronische bediening met display

Waarom een horeca jus pers aanschaffen bij Woertman?

Vers en gezond eten en drinken heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Ook het drinken van vers geperst sinaasappelsap is enorm toegenomen en de vraag hiernaar groeit nog steeds. Met de horeca jus persen van Woertman maak je voor de ogen van je gasten vers geperst sinaasappelsap.

Wil je een volgende stap zetten binnen je onderneming? Dan zijn de horeca jus persen van Zummo de perfecte oplossing voor je. Door alle bovengenoemde kenmerken verdien je niet alleen de aanschafprijs snel terug, je kunt ook je gasten ieder moment van de dag laten genieten van vers geperst sinaasappelsap met een heerlijke, pure smaak.

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte