Als horeca ondernemer wil je een betrouwbare voorlader die een perfect wasresultaat levert en vaatwerk niet beschadigd. Dit kan allemaal met de professionele voorladers voor de horeca van Woertman. Gun jezelf gemak en maak je werk eenvoudig met onze Winterhalter voorladers.

Horeca vaatwasser voorlader

Op zoek naar een voorlader vaatwasser voor de horeca?

De voorladers uit ons assortiment zijn van het bekende merk Winterhalter. In het ruime assortiment vind je verschillende modellen voorlader vaatwassers voor de horeca. Voor elke horeca ondernemer hebben wij dus een passende oplossing. Doordat Woertman niet alleen horeca voorlader vaatwassers levert, maar ook allerlei reinigings- en naglansmiddelen, wordt een perfect wasresultaat bereikt.

Bekijk onze voorlader vaatwassers

Liever direct contact voor vragen of bestellingen over vaatwassers? Bel ons dan op 030 608 41 41 of via WhatsApp (tussen 8.30 en 17.00 uur). Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Kenmerken van Winterhalter voorlader vaatwassers

De hoge kwaliteit van de Winterhalter horeca voorlader vaatwassers vindt zijn oorsprong in het gebruik van duurzame, betrouwbare materialen en het doordachte ontwerp. Uit de praktijk blijkt dan ook dat deze voorladers een grote mate aan bedrijfszekerheid bieden en een lange levensduur kennen. Onze voorladers kenmerken zich door de onderstaande punten:

  • Schitterend wasresultaat, zowel optisch als hygiënisch
  • Eenvoudige bediening met touchscreen
  • Energiebesparing door circulatielucht-warmtewisselaar
  • Zeer snelle verwarmings- en programmatijden
  • Variabele waskracht met Variopower
  • Lage exploitatiekosten

Waarom een voorlader vaatwasser aanschaffen bij Woertman?

Er worden hoge eisen gesteld aan voorladers. Het bepaalt niet alleen de uitstraling van je glazen, borden en bestek. Vanuit hygiënisch oogpunt wil je natuurlijk geen lippenstift, melkschuim of vruchtvlees aan je gasten presenteren. Met de horeca voorlader vaatwassers van Woertman kun je vertrouwen op uitstekende wasresultaten.

Wil je een volgende stap zetten binnen je onderneming? Dan is een voorlader vaatwasser van Winterhalter de perfecte oplossing voor je. Een compleet systeem voor hoogwaardige wasresultaten. Daarnaast kun je je gasten laten genieten met als basis perfect schoon serviesgoed, glanzend bestek en stralende glazen.

Woertman-personeel-40-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte

Kwaliteit voorlader vaatwassers

Dat de Winterhalter voorlader vaatwassers kwalitatief hoogwaardige vaatwasmachines zijn, vindt zijn oorsprong in het gebruik van duurzame, betrouwbare materialen en het doordachte ontwerp. Uit de praktijk blijkt dan ook dat de Winterhalter afwasmachines voor de horeca een grote mate aan bedrijfszekerheid bieden en een lange levensduur kennen. Door deze bedrijfszekerheid en lange levensduur zijn bovendien de kosten aangenaam laag.