Header over ons

Centraal gelegen en eenvoudig te bereiken

Kaart en routebeschrijving

Je bent van harte welkom op ons kantoor met showroom en magazijn in Nieuwegein. Om het je gemakkelijk te maken vind je hieronder de kaart en routebeschrijving.

Kaart

Op de onderstaande kaart vind je ons bedrijf met de aansluitingen op de (snel)wegen.

Kaart naar Woerman Nederland

Routebeschrijving

Voor je navigatiesysteem: ons adres – 4e Garnizoensdok 8 – is nog niet in alle navigatiesystemen bekend. Als je ‘Inundatiedok’ invoert, dan kom je uit aan het begin van bedrijventerrein Het Klooster Noord.

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag

Je volgt de A2/A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Oudenrijn volg je richting Houten. Bij knooppunt Lunetten volg je richting Houten/Breda. Vervolgens kom je op de A27 en neem je afrit 28 Nieuwegein. Aan het eind van de afrit ga je rechtsaf. Bij de eerste stoplichten ga je rechtsaf (bedrijventerrein Het Klooster Noord). Deze weg met middenberm volg je rechtdoor. Na een kleine brug ga je bij de eerste mogelijkheid linksaf (is in de bocht waar de weg naar rechts afbuigt). Je volgt deze weg en de eerste weg aan je linkerhand is de 4e Garnizoensdok. Je slaat hier linksaf en na circa 50 meter vind je ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit richting Den Bosch/Breda

Je volgt de A2/A27 richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen volg je de A27 richting Hilversum/Amersfoort. Op de A27 neem je afrit 28 Nieuwegein. Aan het eind van de afrit neem je de rotonde 3/4. Bij de volgende rotonde rechtdoor en bij de eerste stoplichten ga je rechtsaf (bedrijventerrein Het Klooster Noord). Deze weg met middenberm volg je rechtdoor. Na een kleine brug ga je bij de eerste mogelijkheid linksaf (is in de bocht waar de weg naar rechts afbuigt). Je volgt deze weg en de eerste weg aan je linkerhand is de 4e Garnizoensdok. Je slaat hier linksaf en na circa 50 meter vind je ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit richting Amersfoort/Hilversum

Je volgt A28/A27 richting Breda. Bij knooppunt Rijnsweerd volg je de A27 richting Breda en neem je afrit 28 Nieuwegein. Aan het eind van de afrit ga je rechtsaf. Bij de eerste stoplichten ga je rechtsaf (bedrijventerrein Het Klooster Noord). Deze weg met middenberm volg je rechtdoor. Na een kleine brug ga je bij de eerste mogelijkheid linksaf (is in de bocht waar de weg naar rechts afbuigt). Je volgt deze weg en de eerste weg aan je linkerhand is de 4e Garnizoensdok. Je slaat hier linksaf en na circa 50 meter vind je ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit richting Arnhem

Je volgt de A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Lunetten volg je richting Breda. Vervolgens kom je op de A27 en neem je afrit 28 Nieuwegein. Aan het eind van de afrit ga je rechtsaf. Bij de eerste stoplichten ga je rechtsaf (bedrijventerrein Het Klooster Noord). Deze weg met middenberm volg je rechtdoor. Na een kleine brug ga je bij de eerste mogelijkheid linksaf (is in de bocht waar de weg naar rechts afbuigt). Je volgt deze weg en de eerste weg aan je linkerhand is de 4e Garnizoensdok. Je slaat hier linksaf en na circa 50 meter vind je ons kantoor aan de rechterkant.

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter