3 tips voor een poleervrij wasresultaat

Poleervrij maakt de ondernemer blij

Iedere horeca ondernemer herkent het probleem, je wilt dat je bestek en glazen in topconditie zijn en netjes en zonder vlekken op de gedekte tafel komen. De oplossing hiervoor is poleren, door het servieswerk in – en het glaswerk boven – kokend heet water te houden en direct af te drogen met een schone theedoek, houd je gepoleerd servieswerk over.

Het voordeel is dus dat je mooi, schoon servies zonder strepen of viezigheid overhoudt, maar het nadeel is dat poleren veel tijd in beslag neemt en het is ook niet het favoriete werkje van je medewerkers. Voor iedere ondernemer geldt: tijd = geld. In deze blog geven we je 3 tips voor een poleervrij wasresultaat én kun je direct beginnen met het besparen van personeelskosten.

 

Tip 1 Efficiënt poleren dankzij de vaatwasser

Eerlijk is eerlijk, het is vrij ouderwets om met behulp van heet kokend water jouw glazen en bestek te poleren. Het is tijdrovend en onhygiënisch. Daarnaast beschadigt of breekt hierdoor ook regelmatig serviesgoed.

Onze eerste tip is dus, maak gebruik van je vaatwasser. Begin de werkdag met het wassen van glazen en bestek, aan het begin van de werkdag is de vaatwasser nog vetvrij en schoon van etensresten. Om het serviesgoed extra netjes op tafel te zetten kun je er nog voor kiezen om na afloop van de wasbeurt de glazen en het bestek af te drogen.

 

Tip 2 Poleervrij wasresultaat dankzij de glazenspoeler

Het poleren met een vaatwasser scheelt al een hoop tijd, snijwondjes en gebroken glazen maar levert vaak nog niet het gewenste resultaat. De oplossing hiervoor is een professionele glazenspoelmachine of bestekwasmachine. Bij Woertman hebben wij een uitgebreid assortiment aan vaatwassystemen, die je als ondernemer helpen om het vaatwerk perfect schoon te krijgen tegen de laagst mogelijke exploitatiekosten. Het grootste voordeel is dat de glazenspoelmachines een poleervrije vaat opleveren, zodat je als ondernemer direct bespaart op je personeelskosten.

Bekijk alle glazenspoelmachines

 

Tip 3 Osmose-apparatuur voor een poleervrij resultaat

De ‘gewone’ glazenspoeler levert al een geweldig en poleervrij resultaat, maar dankzij onze osmose-apparatuur zorg je voor blinkend serviesgoed dat altijd in topconditie is. Dankzij de omgekeerde osmose techniek was jij jouw glaswerk en bestek altijd met 100% osmose water. Dit water zonder onzuiverheden zorgt ervoor dat de vaat altijd streeploos en perfect glanzend opdroogt. Dit zorgt niet alleen voor serviesgoed in topconditie, maar verlengt ook de levensduur van je vaatwasser, omdat er geen kalkafzetting plaatsvindt.

Wil jij direct kosten besparen en je serviesgoed en je vaatwasser in topconditie houden? Vraag dan naar de mogelijkheden van osmose-apparatuur voor jouw vaatwasser. En uiteraard is het ook belangrijk om de juiste reinigings- en naglansmiddelen in de juiste concentraties te gebruiken.

Vraag naar de mogelijkheden

Advies over welke machine bij jou past?

Ben jij op zoek naar een nieuwe glazenspoeler? Of ben je op zoek naar een grotere doorschuif vaatwasmachine? Wij adviseren al jarenlang ondernemers uit verschillende branches over de aanschaf van een vaatwasser voor hun bedrijf.

Heb jij advies nodig over welke machine het beste in jouw situatie past? Of wil je onze vaatwasmachines eerst in actie zien? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 *
31306084141