Header over ons

Wij vertellen graag ons verhaal

Onze vertegenwoordigers

Een enthousiast team van deskundige en vriendelijke vertegenwoordigers staat elke dag voor u klaar. Wij kennen de regio’s in het land en zijn actief in uw eigen omgeving. Wij stellen ons graag aan u voor.

 


Johan van Wijk

Johan van Wijk

Regio Noord-Holland / Zuid-Holland / Zeeland / Utrecht (gedeeltelijk)
Mobiel (06) 5515 8812
E-mail jvwijk@woertman.nl
Na mijn opleiding aan de LTS begon ik bij Hercuseal. Hier heb ik in 18 jaar tijd diverse functies vervuld waaronder het opzetten van de expeditie, een gezicht geven aan de verkoop binnendienst en uiteindelijk de rol van commercieel adviseur in de buitendienst. Vanwege een koersverandering werd de service naar klanten geminimaliseerd. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Woertman Nederland vond ik weer terug waar ik voor sta: ik kan weer een hoge service geven, kwaliteitsproducten bieden én menselijk zijn naar mijn klanten.


Jeroen Zeelenberg

Jeroen Zeelenberg

Regio Utrecht (gedeeltelijk) / Flevoland / Overijssel / Gelderland (gedeeltelijk) / Drenthe / Friesland / Groningen
Mobiel (06) 2700 1377
E-mail jzeelenberg@woertman.nl
Na het afronden van de MMO opleiding ben ik gestart als assistent afdelingsmanager bij Albert Heijn. Sinds september 2001 werk ik als vertegenwoordiger bij Woertman Nederland. Een baan waarin geen dag hetzelfde is door de grote variëteit in klanten. Wij hebben een heel goed persoonlijk contact met onze klanten: de klant is koning. Dit zie je ook terug in de hoge kwaliteit, snelheid en vakkundigheid van de service die wij onze klanten bieden.


Paul Geene

Paul Geene

Regio Utrecht (gedeeltelijk) / Gelderland (gedeeltelijk) / Noord-Brabant / Limburg
Mobiel (06) 5515 8811
E-mail pgeene@woertman.nl
Woertman Nederland voelde voor mij al snel als een persoonlijke werkgever die samen met haar klanten zoekt naar een relatie op langere termijn. De ervaring die ik in het verleden in de horeca branche heb opgedaan, komt in mijn functie van vertegenwoordiger prima van pas. Het grote voordeel is namelijk dat ik de werkprocessen op de werkvloer goed begrijp. Meedenken met de klant staat centraal: alleen zo kun je een goed en persoonlijk advies geven, passend bij het beschikbare budget. Deze manier van samenwerking geeft mij al vele jaren voldoening in mijn baan. Het bieden van kwaliteitsproducten, en daarnaast een ervaren team van monteurs en sterke backoffice, geeft ons ook de mogelijkheid om een hoge service te geven die onze klanten verwachten.

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter