Ben jij op zoek naar een leuke financieel administratieve functie? Vind je het een uitdaging om de debiteurenstand zo laag mogelijk te houden? Ben je die bekwame beheerder, maar ook het vriendelijke gezicht en de vertrouwde stem voor onze klanten met openstaande betalingen? Dan zoeken wij jou!

Vacature financieel administratief medewerker 24-40 uur / Nieuwegein

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden zijn:

  • Debiteurenbeheer
  • Serviceadministratie
  • Verrichten van betalingen / bankboekingen
  • Meedraaien in kantoorteam met aannemen van telefoon. Dit kan gaan om bestellingen, meldingen van storingen of algemene vragen.

Wie zijn wij?
Woertman Nederland is een familiebedrijf en gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur zoals Sanomat slagroommachines, Zummo sinaasappelpersen, Vitamix blenders, Winterhalter vaatwasmachines en Panasonic magnetronovens in het hogere segment van de markt. We zijn centraal in Nederland gevestigd in bedrijvenpark Het Klooster, Nieuwegein. Naast de verkoop van deze apparatuur hebben wij ook een eigen technische dienst met 14 regionaal werkende servicemonteurs. En uiteraard een backoffice die de nodige ondersteuning biedt.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste teamplayer voor ons kantoorteam. Je woont in (of in de omgeving van) Nieuwegein. Je hebt een afgeronde financieel-administratieve MBO 4 opleiding met minimaal 1 jaar werkervaring. Ook heb je sterke communicatieve eigenschappen. Je bent sociaal, flexibel, stressbestendig en dienstverlenend ingesteld. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een collegiaal persoon die de sfeer in het bedrijf belangrijk vindt. Het is zeker een voordeel als je kennis hebt van Exact Globe. En een warm hart voor de horeca- en bakkerijsector wordt ook gewaardeerd.

Wat bieden wij
Je komt te werken in een professioneel bedrijf met een informele sfeer en een hecht team. Onze goede arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. Indicatie: €2750 – €3250 obv een 40-urige werkweek
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een provisieregeling, een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding, studiekostenvergoeding, sportvergoeding en een fiets van de zaak
  • Na een succesvol eerste jaar volgt een vast dienstverband.

Solliciteren
Is deze functie echt iets voor jou? Dan wil ik je graag ontmoeten! Stuur je cv met motivatie naar Martin van Rossum: mvrossum@woertman.nl . Of bellen kan ook: 06 5515 8810

Passie voor het vak

Wij hebben één missie: ondernemers ontzorgen in hun bedrijfsvoering. Hiervoor hebben we vijf kernwaarden geformuleerd. Zij vormen de kern van onze bedrijfscultuur en houden ons scherp en alert.

Over ons