Elkaar ontmoeten op de Horecava 2023

Ons team is druk bezig met alle voorbereidingen zodat alles in de 2e week van januari er tiptop uitziet in onze stand. Er valt een hoop te ontdekken en te beleven!

Zoals deze nieuwe apparatuur: de Zummo Viva en Zummo Isla. De Zummo Viva is een compacte, praktische citruspers waarmee je snel allerlei verse sappen kunt persen voor je klanten. De Viva valt op door zijn verfijnde ontwerp en is daardoor een echte eyecatcher in jouw bedrijf. Ideaal voor o.a. kleine lunchrooms, health & coffeebars of boutique hotels.

Dan is er ook de introductie van de Zummo Isla op de Nederlandse markt. Dit is de nieuw ontworpen ananassnijder van Zummo die vooral geschikt is voor de retail en voor take away. Volautomatisch wordt een ananas gesneden in plakjes of stukjes. Laat je klant genieten van heerlijk verse ananas.

Ook geven we demo’s met onze Vitamix blenders samen met partner Acai Benelux. Daarnaast demonsteren we ook een geheel nieuw concept voor het eenvoudig en snel bereiden van lekkere snacks en gerechten met de Panasonic high speed oven.

Kom bij ons langs op stand 10.200 en ontdek hoe onze producten jouw werk – en dat van je team – makkelijker maakt, verlicht of voor beleving zorgt. En bijdraagt aan een hogere omzet. Heb je nog geen toegangskaart? Vraag dan een persoonlijke code op bij je adviseur. Of vraag een gratis toegangscode aan (dit kan tot 6 januari) via Horecava.nl

 

Woertman-personeel-38-HR

Advies op maat

Nog niet helemaal zeker welke oplossing je zoekt? En het beste bij je past?
Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte