headergroeienmetkwaliteit

Horeca kennisevent 2020

Horeca kennisevent – Groeien met kwaliteit

We weten het eigenlijk allemaal: kwaliteit is en blijft dé bepalende factor binnen de horeca. Een geoptimaliseerde menukaart, de presentatie van producten en een goed team dat aandacht heeft voor je gasten zijn zeer belangrijke pijlers voor je succes. Hoe kun je hier in 2020 het verschil in gaan maken? Laat je inspireren tijdens dit kennisevent en ontdek waar kansen liggen om dit nog verder te verbeteren.

Kennis sessies

We nemen je tijdens dit kennisevent op 3 en 4 februari graag mee naar de volgende bestemmingen. Elke kennis sessie duurt 45 minuten. En na afloop is er zeker tijd om te netwerken.

Hoe krijg je een dreamteam? – door Niels Tijthoff

Oprichter & eigenaar Pomms en N&I events

Het vinden en behouden van goed personeel is één van de grootste uitdagingen van deze tijd. Maar hoe maak je er dan ook nog eens één team van? En hoe maak je van onervaren personeel professionals? Blije en gemotiveerde medewerkers zijn de motor en het visitekaartje van je zaak. Waar lopen deze mensen warm voor en wat is redelijk? Niels deelt zijn visie en ervaring en bespreekt invalshoeken en oplossingen voor horeca personeelsmanagement.

groeienmetkwaliteitniels

Fresh design food – door Paul Geene en Sjoerd van der Eng

Paul Geene, Key accountmanager Woertman Nederland
Sjoerd van der Eng, Junior concept ontwikkelaar Acai Benelux

Verse bereiding en kwaliteit worden steeds belangrijker. Wat zijn de mogelijkheden en hoe zorg je voor een complete beleving? De consument verwacht een persoonlijke noot in belevenis en product. Maar hoe geef je dit nu vorm in jouw zaak? Wat is een slimme aanpak en hoe hou je het werkbaar? Paul en Sjoerd bespreken de mogelijkheden en delen tips voor een onderscheidende presentatie.

Slimme menukaart PaulSlimme menukaart Sjoerd

Menu engineering – door Joost Snel

Mede eigenaar Acai Benelux
Concept ontwikkelaar

“Je menu zegt veel over wie je bent”. Menu engineering professionaliseert en maakt bedrijven en processen efficiënter. Wat is de impact van keuzes in je menu voor je gast, team, omzet en marge? Hoe optimaliseer je je menu? Wat is eigenlijk optimaal voor jou? In deze sessie duikt Joost in het menu engineering proces en gaat met de groep op zoek naar verborgen deuren met nieuwe mogelijkheden. Joost laat je zien dat het daarbij niet alleen gaat om de kille cijfers, maar ook om analyse, kennis en creatieve oplossingen.

Slimme menukaart Joost

Denktank met één van de sprekers naar keuze

Na deze drie kennissessies ben je een hoop informatie rijker. Maar over welk onderwerp wil je graag nog meer weten? Met welke spreker zou je dieper in willen gaan op jouw situatie? De laatste sessie van het event is een denktank met één van de sprekers naar keuze. Kies je favoriete sessie voor deze snelkookpan als afsluiting.

 

groeienmetkwaliteitlampje

Data & locatie

Je kunt je aanmelden voor maandagmiddag 3 februari OF dinsdagavond 4 februari. Het programma op deze dagen is als volgt:

Maandag 3 februari 2020
13.00 uur ontvangst
4 kennis sessies van 45 min.
Vanaf 16.30 uur borrel

Dinsdag 4 februari 2020
17.00 uur ontvangst
4 kennis sessies van 45 min.
Vanaf 20.30 uur borrel

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je op tijd aan voor één van de twee data. En vol = echt vol.
We zien je aanmelding graag tegemoet!
Kosten deelname € 125 p.p.

Locatie
Woertman Nederland
4e Garnizoensdok 8
3439 JD Nieuwegein

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter