100% vers sap en hoog rendement

Ontdek de Zummo Z40 Nature Adapt

Met deze pers haal je maximale versbeleving in je zaak. Ook snelheid telt en dat is geen enkel probleem: de Zummo Nature Adapt perst moeiteloos 40 sinaasappels per minuut, zonder bittere schilsmaak. Ook geschikt voor het persen van o.a. granaatappels, grapefruits of mandarijnen.

De Zummo Z40 Nature Adapt is speciaal ontwikkeld voor de supermarktbranche. Ontdek hier de unieke kenmerken van deze pers.

Gemakkelijk en zeer snel te reinigen

Het perssysteem kan in zijn geheel van de machine gehaald worden en direct in de vaatwasser worden geplaatst. De nieuw ontwikkelde tapkraan is in een handomdraai schoon te maken en bestaat uit slecht twee onderdelen waardoor het reinigen heel eenvoudig is. Ook transparante beschermkap is makkelijk schoon te maken en van een handzaam formaat. Dit heeft als voordeel dat deze makkelijk in elke wasbak te reinigen is. Door het volautomatische pittenfilter kun je verschillende soorten citrusfruit en zelfs granaatappelpersen persen zonder dat het filter overstroomt. En door het gesloten perssysteem blijft de machine ook gedurende de dag er netjes uitzien.

Extra grote presentatiemand en schillenbakken

Aangezien veel supermarkten grote volumes persen is het makkelijk dat de Zummo pers een grote voorraadmand heeft van maar liefst 20 kg. Dit betekent dat je minder hoeft bij te vullen. En zorgt ook voor een aantrekkelijke presentatie wat de verkoop bevordert. Voor opvang van de schillen zijn verschillende onderstellen leverbaar. Afhankelijk van de gewenste afmetingen is het zelfs mogelijk om twee CBL kratten in het onderstel te plaatsen. Ook hebben de machines standaard een schillenteller en deze geeft een melding als de afvalbakken bijna vol zitten.

Verlengde garantie tot maar liefst 60 maanden

Van ons krijg je sowieso 12 maanden garantie op de machine. Sluit je een servicecontract af dan krijg je 60 maanden garantie. Dit is uiteraard geen verplichting, maar een keuze. Waarom zou je dit wel afsluiten? Je eigen servicemonteur komt dan regelmatig langs voor onderhoud en ook bij eventuele storingen. Je pers gaat langer mee en het geeft rust, zodat jij je met andere zaken kunt bezighouden.

Ook nieuwe smaken voor de consument

Natuurlijk is sinaasappelsap het meest verkochte sap. Maar met de nieuwe generatie Zummo machines is het mogelijk om alle soorten citrusfruit en granaatappels te persen. Onze ervaringen met volumes van granaatappels en grapefruit zijn zeer goed en echt een aanrader voor de huidige supermarkt. Door de verschillende perskits is het mogelijk om meerdere maten te persen, afhankelijk van de wensen. Met meerder machines naast elkaar presenteer je de ultieme ‘versstraat’ in jouw winkel.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie en samen bekijken wat er mogelijk is in jouw supermarkt? Neem dan contact met ons op via tel. 030 608 4141. Onze adviseurs kunnen je veel vertellen over allerlei praktijkervaringen met Zummo persen bij Albert Heijn, Jumbo en Plus supermarkten.

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter